Η χριστιανική Ευρώπη

Το τελευταίο το οποίο μπορείς να καταλογίσεις στην ΕΕ είναι ότι δεν είναι χριστιανική. Παρακάτω θα δικαιολογήσω αυτόν τον ισχυρισμό.
Αντίθετα, όσον αφορά τον Τσίπρα, που μέχρι τώρα παρίστανε τον άθεο, μπορούμε να τον κατηγορήσουμε ότι είναι ΠΟΛΥ χριστιανός.
Δεν είναι μόνο που φίλησε το χέρι του αρχιεπίσκοπου, όταν του σφύριξαν ότι δεν θα τον ψηφίσει το χριστεπώνυμο πλήθος, είναι ότι εφαρμόζει και κατά γράμμα το ευαγγέλιο.
Η Β Επιστολή προς Θεσσαλονικείς, στο κεφάλαιο 3, παράγραφο 10 λέει: όποιος δεν θέλει να δουλεύει να μην τρώει.
Ο Τσίπρας λοιπόν (ειδικά μετά την επίσκεψη στο Ισραήλ όπου φωτίστηκε με την εβραϊκή σοφία φορώντας το εβραϊκό σκουφάκι αν και άθεος) κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια για να υπακούσει στο παραπάνω χωρίο.
Πρώτα πρώτα με τους συνταξιούχους: αφού ΔΕΝ δουλεύουν έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει και λόγος να τρώνε. Έτσι η σύνταξη πρέπει να κατέβει στα 200-300 ευρώ ίσα ίσα για να πληρώνουν τα κοινόχρηστα και το ηλεκτρικό στις νέες εταιρείες που (όντας χριστιανικότατες και αυτές) ευαγγελίζονται «λαγούς με πετραχείλια».
Έπειτα είναι οι άνεργοι: για τους ίδιους λόγους με τους συνταξιούχους πρέπει και αυτοί να παίρνουν τα ίδια.
Τέλος ερχόμαστε στους εργαζόμενους: επειδή ΚΑΝΕΝΑΣ από αυτούς δεν θέλει να δουλεύει (ειδικά με τέτοιους μισθούς) δεν υπάρχει και λόγος αύξησης ή συνταξιοδότησης.
Έτσι λοιπόν, ο χριστιανικότατος Τσίπρας βρίσκεται σε πλήρη σύμπνοια με την επίσης  χριστιανικότατη ΕΕ των λαών, της δημοκρατίας και των άλλων κουραφέξαλων που μας έλεγαν κάποτε.
Και αφού καταβάλει κάθε προσπάθεια να παραβεί την οποιαδήποτε προεκλογική υπόσχεσή του προς τα κορόιδα που πήγαν και τον ψήφισαν, θα πρέπει να σας ξαναπροτείνω και πάλι το βιντεάκι με το ρεμπέτικο, που είχα ανεβάσει στις 20/12/2012 στο άρθρο με τίτλο «Η λύση για την κρίση βρέθηκε». Τότε έγραφα (ακόμα σατο πολυτονικό):
Ἀπάνω τους ἀδέλφια καί τούς φάγαμε!
Ὁ Γενίτσαρης μέ τό τραγούδι τοῦ «Μές τήν φυλακή πού μπῆκα» μᾶς δίνει τήν λύση στά οἰκονομικά μας προβλήματα. Δέν πληρώνουμε τίποτε, μπαίνουμε ὅλοι στήν φυλακή καί καθόμαστε μέσα μέχρι νά ξεπληρώσουμε τά χρεωστούμενα. Καί φυσικά ἡ ΕΟΚ θά πληρώνει τό σιτηρέσιο!
Παρακολουθεῖστε τό βίντεο γιά πλήρεις ὁδηγίες…

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.