Το «ξανθόν γένος» και άλλα παραμύθια

Τον τελευταίο καιρό με έχουν πρήξει όλες αυτές οι αναφορές για τους Ρώσους που τόσο μας αγαπάνε και που τελικά θα έρθουν να αποκαταστήσουν την ελληνική αυτοκρατορία των Ελλήνων, οι οποίοι θεωρούν ξένη γλώσσα την απλή καθαρεύουσα των ευαγγελίων.
Σήμερα -κατά λάθος- έπεσα επάνω στο «Yantex maps», τον Γούγλη της Ρωσίας.
Εκτός από την άθλια ποιότητα της εικόνας πρόσεξα και κάτι άλλο: το σκοπιανό κρατίδιο αναφέρεται ως Μακεδονία, την στιγμή που ακόμα και οι αμερικανοί γεννήτορές του το λένε ΠΓΔΜ.

9 ἀπαντήσεις στὸ “Το «ξανθόν γένος» και άλλα παραμύθια

  1. Oι Ρώσοι , για τους δικούς τους λόγους (πανσλαβισμός,κλπ) έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία πάνω από μια δεκαετία πριν. Το ζήτημα είναι ποιοι είμαστε εμεις και πόσο έχουμε την ισχύ να αγνοούμε Ο,ΤΙ δεν μας εκφράζει ως έθνος και να το πολεμάμε όταν μας απειλεί. Βλέπουν οι πάντες την ξευτίλα στην οποία έχουμε καταντήσει. Και μας τοποθετούν ανάλογα. Και κερδίζουν.

    Μοῦ ἀρέσει

  2. οι άλλοι κάνουν την “δουλειά” τους, Εμείς γιατι κάνουμε την δουλεια των άλλων αφού είναι σε βάρος μας;

    Μοῦ ἀρέσει

    • Γιατί καταντήσαμε [ή μας κατάντησαν] ηλίθιοι και ως ηλίθιοι πρόκειται να εξαφανιστούμε σαν λαός.

      Μοῦ ἀρέσει

    • Πετρος Καλογεροπουλος

      Μα , έχει πέσει άφθονο χρήμα για να στρωθεί το τραπέζι! Πληρώθηκαν τοσοι και τόσοι καλοθελητές “έλληνες” πολιτικοί για να περάσουν … 750 περίπου εφαρμοστικοί νόμοι,μεσα σε χαώδη πολυνομοσχέδια ,που , τελικά δεν χρειάζεται καν να τα διαβάζουν οι …αρμόδιοι υπουργοί(όρα Χρυσοχοϊδης). Και , απαιτούν και την επανεκλογή τους!!!

      Μοῦ ἀρέσει

  3. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Το «ξανθόν γένος» και άλλα παραμύθια – worldtraveller70

  4. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Το «ξανθόν γένος» και άλλα παραμύθια [συνέχεια] – Μιχάλης

  5. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Το «ξανθόν γένος» και άλλα παραμύθια [συνέχεια] | αἰέν ἀριστεύειν

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.