Κάτω το Χρηματιστήριο

Ξεχάστε την καθημερινότητα και όλες τις σαχλαμάρες που μας ταΐζουν τα Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης και πηγαίνετε με τα παιδιά σας είτε το σαββατοκύριακο είτε τις καθημερινές στο Μουσείο Παλαιοντολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στου Ζωγράφου.
Θα εκπλαγείτε από τον τεράστιο αριθμό απολιθωμάτων τα οποία προέρχονται από την Ελλάδα. Θα δείτε επίσης όστρακα, χάρτες, απομιμήσεις γνωστών απολιθωμάτων, τρισδιάστατους χάρτες ορισμένων περιοχών όπως η Θήρα και άλλα πολλά.
Επιπλέον το εισιτήριο είναι μόνο δύο ευρώ, υπάρχει άφθονος χώρος για το αυτοκίνητό σας και η δυνατότητα να κάνετε μια καλή βόλτα ανάμεσα στα δέντρα στα μονοπάτια του βουνού ή μέσα στον τεράστιο χώρο της σχολής.
Καλή διασκέδαση και ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ!

2 ἀπαντήσεις στὸ “Κάτω το Χρηματιστήριο

  1. drg2 ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ

    Eνδιαφέρον!!Θα πρότεινα και μιά επίσκεψη στο εθνικό αρχαιολογικό. κ. μιχαλη άν έρθης βρές με για καφέ στον κήπο, θα χαρώ να σε δώ και να σου δείξω τα πιό ενδιαφέροντα εκεί μέσα.

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Καλησπερα παλιε μου φιλε Μιχαλη.Πραγματικα πολυ εντυπωσιακο!!!δεν το ηξερα…θα το επισκευτω οπωσδηποτε!!!!Χαρηκα που σε ξαναβρηκα.Καλο βραδυ!!!

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.