ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Μὴν περιμένετε ΠΟΤΕ νὰ θεραπευτεῖτε σὲ ὁποιονδήποτε θεραπευτῆ καὶ ἂν πηγαίνετε. Ὅλοι θὰ προσφέρουν λίγο ἢ πολὺ κάποια ἀνακούφιση καὶ σπανίως τελειωτικὴ θεραπεία.
Ἀφῆστε τὸ γεγονὸς ὅτι οἱ περισσότεροι δὲν ἐνδιαφέρονται καν νὰ θεραπευτεῖτε ἀλλὰ ἐνδιαφέρονται περισσότερο νὰ εἴσαστε τακτικοὶ πελάτες τους.
Γιὰ αὐτὸν τὸν λόγο θὰ πρέπει νὰ κάνετε ὅτι μπορεῖτε (καὶ ὅτι ξέρετε) γιὰ τὴν ὑγεία σας.
Πρέπει νὰ ψάξετε, νὰ πειραματιστεῖτε νὰ μελετήσετε καὶ νὰ ἀνακαλύψετε τὰ «κουμπιὰ» τὰ ὁποῖα θὰ βοηθήσουν στὴν θεραπεία.
Ἐπάνω σε αὐτὸν τὸν τομέα μπορῶ νὰ σᾶς βοηθήσω (στὸ μέτρο τῶν δυνατοτήτων μου). Μπορεῖτε νὰ κατεβάσετε ἀπὸ ἐδῶ μία μικρὴ μέθοδο γυμναστικῆς-χειροπρακτικῆς-βελονισμοῦ-σιάτσου, ἡ ὁποία θὰ σᾶς βοηθήσει ὄχι μόνο σὲ χρόνιους πόνους, ἀλλὰ ἴσως ἀκόμα καὶ σὲ θεραπεία μεγάλου ἀριθμοῦ δυσλειτουργιῶν.
Ἡ μέθοδος αὐτὴ εἶναι ἁπλή, πρακτικὴ καὶ πολὺ δραστική, ἀλλὰ φυσικὰ μὴν περιμένετε θαύματα. Ἡ φύση δὲν προχωράει μὲ ἅλματα καὶ ἂν ἐσεῖς ἔχετε προσπαθήσει γιὰ δέκα, εἴκοσι ἢ καὶ παραπάνω χρόνια γιὰ νὰ ἀποκτήσετε ἕνα πρόβλημα, φυσικὰ δὲν θὰ θεραπευτεῖτε μέσα σὲ λίγες μέρες.
Το βιβλίο των πόνων του σώματος
Κατεβάστε επίσης τα παρακάτω βιβλία. Έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι «καθαρά» χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώσε του ειδικά τα δύο πρώτα. Στο «Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες» υπάρχει μία μικρή ηλεκτρονική συσκευή που μπορεί να σκοτώσει εύκολα παράσιτα ιούς και μικρόβια.
1] Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες
2] Θεραπεία όλων των προχωρημένων καρκίνων
3] Συσσωρευτής οργόνης του Ράιχ
4]  Swedish Bitters
5] Πληροφορίες για τα βιβλία
Και επειδή το σύστημα για κάποιον άγνωστο λόγο δημιουργεί προβλήματα στο κατέβασμα, αν δεν μπορέσετε να το κατεβάσετε γράψτε μου εδώ: mihkour#hotmail.com. Έγραψα # αντί για @ σαν άμυνα για τις μηχανές-κατασκόπους που ψαρεύουν διευθύνσεις.

13 ἀπαντήσεις στὸ “ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

  1. Αγαπητέ Μιχάλη,σας ευχαριστώ πολύ για αυτό σας το βιβλίο.
    Θέλω να σας δηλώσω οτι θα το αναρτήσω και στο δικό μου ιστολόγιο με αναφορά σε σας και προώθηση στο χώρο σας. Το βίβλιο σας το βρήκα σε μορφή pdf στο διαδίκτυο και είναι θαυμάσιο.
    Να είστε καλά.

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Έκανα αναζήτηση για να βρω θεραπεία για την υγεία μου και έπεσα σε αυτή τη σελίδα. Ευχαριστώ για αυτές τις οδηγίες που δίνετε, θέλω πραγματικά να πω ότι όλοι οι γιατροί – θεραπευτές δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το πρόβλημα κάποιου παρά μονάχα για τα χρήματα. Το πρόβλημα μου είναι στη πλάτη μου και όχι στο μυαλό μου, εδώ και ένα χρόνο δεν μπορώ να κινηθώ εύκολα σαν να έχει παραλύσει η πλάτη μου ξυπνώ και κοιμάμαι με μια τεράστια σωματική αδυναμία. Όμως δεν το βάζω κάτω συνεχίζω και ψάχνω παρόλον που υποφέρω σωματικά και είμαι μόνο 30 χρονών. (κανένα χάπι δεν βοήθησε, ούτε θα βοηθήσει και καμιά θεραπεία αν δεν εντοπιστεί η αιτία του προβλήματος).

    Μοῦ ἀρέσει

  3. Αντριάνα στείλε μου μήνυμα στο mihkour@hotmail.com.
    Υπάρχει μία πιθανή λύση στο πρόβλημά σου.

    Μοῦ ἀρέσει

  4. Από Thalia Karoglou
    Πόση ανάγκη είχα για ένα βιβλίο με αυτό το περιεχόμενο…
    Εδώ και δύο εβδομάδες , παλεύω με ένα αυχενικό σύνδρομο….
    Δεν μπόρεσα όμως να εκτυπώσω το βιβλίο…δεν κατάφερα την συνεργασία του υπολογιστή μου με τον εκτυπωτή….θα τα καταφέρω….
    Ευχαριστώ που γνώρισα την ύπαρξη του βιβλίου …..

    Μοῦ ἀρέσει

  5. Στην σελίδα 12 “επίλογος” στο σκίτσο με το προφιλ δεν φαίνονται καθόλου γράμματα παρά μονο το σχέδιο.

    Μοῦ ἀρέσει

  6. Λίνα Παπαδοπουλου

    Καλησπερα σας, δεν μπορώ να κατεβάσω το νέο βιβλιο πονων του σωματος υπάρχει περίπτωση να μπορέσετε να μου το στείλετε στο email, η αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος ? Έχω θέμα με τον Ο4 ,Ο5 όπου πιέζουν τον νωτιαίο σάκο..

    Μοῦ ἀρέσει

  7. Καταπληκτικό και με λεπτομέρειες. Ήδη έχω ανακουφιστεί από ινομυαλγία. Πόνοι σε όλο το σώμα. Πάτησα διάφορα σημεία χθες το βράδυ κ ξύπνησα πολύ καλύτερα. Σας ευχαριστούμε!!!

    Μοῦ ἀρέσει

    • Γράψε μου στο mihkourπαπάκιhot mail.com για να σου στείλω μερικά βιβλία ακόμα. Έγραψα παπάκι αντί για το @ για να αποφύγω τις αυτόματες μηχανές που ψάχνουν για διευθύνσεις

      Μοῦ ἀρέσει

  8. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Ασκήσεις «πολυεργαλείο» | Μιχάλης

  9. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Η παγκόσμια ιατρική απάτη | Μιχάλης

  10. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ | Μιχάλης

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.