Σούπα για κοιλιόδουλους τσιγκούνηδες

Ως τυπικοί Έλληνες όλοι ψήνετε κατά καιρούς μπριζολάκια στα κάρβουνα, στο τηγάνι, ή στην σχάρα της κουζίνας. Θα πρέπει επίσης να παραδεχθείτε ότι τα κόκαλα είναι μεγάλος μπελάς, καθώς εμποδίζουν το κρέας να ψηθεί ομοιόμορφα. Επίσης πάνε ουσιαστικά χαμένα, αφού οι θρεπτικές ουσίες τους μένουν ανεκμετάλλευτες. Όταν φτιάξετε κρέας σε μπριζόλες αφαιρέστε τα κόκαλα και φυλάξτε τα στην κατάψυξη. Όταν θα μαζευτούν αρκετά, μπορείτε να τα βράσετε και να φτιάξετε έναν νόστιμο και θρεπτικό ζωμό για χορτόσουπα.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.