Κατεργασία αλατιού

Το χοντρό ακατέργαστο αλάτι, το οποίο το βρίσκετε μόνο σε μεγάλες συσκευασίες [πχ 10 κιλά] είναι το καλύτερο από όσα κυκλοφορούν. Αλλά είναι και δύσχρηστο ακριβώς επειδή αποτελείται από μεγάλα «χαλίκια». Δείτε τι μπορείτε να κάνετε.

3 ἀπαντήσεις στὸ “Κατεργασία αλατιού

  1. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ worldtraveller70.

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Πετρος Καλογερόπουλος

    Κι αισθάνεσαι ότι έχεις το άρωμα της θάλασσας στο φαγητό σου… Είχα μαζέψει – και μαζεύω σε κάθε ευκαιρεία – απ΄ευθείας από την θάλασσα , στην Σίκινο, σε μια μακρινή απ το λιμάνι βοτσαλωτή μικρή παραλία , “του Καρά ” , ουσιαστικά στη μέση του Μυρτώου , αλάτι ,για πρώτη φορά,το 1981 . Έκτοτε , δεν ξαναγόρασα αλάτι . 4 κιλά μετέφερα στην Αθήνα. Έπραξα όπως περιγράφεις, απλά,με ξύλινο γουδοχέρι. Εκείνο τον καιρό ξεκίνησε μέσα μου η οικολογική επανάσταση

    Ἄρεσε στοὺς 1 πρόσωπο

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.