Το Μιχάλης-TV μετά από τα χιλιάδες γράμματα που έστειλαν τα εκατομμύρια των θεατών του, ανασύρει από τα άδυτα του εργαστηρίου ερευνών του μία νέα συνταγή για κοιλιόδουλους τεμπέληδες.
Το Μιχάλης-TV μετά από τα χιλιάδες γράμματα που έστειλαν τα εκατομμύρια των θεατών του, ανασύρει από τα άδυτα του εργαστηρίου ερευνών του μία νέα συνταγή για κοιλιόδουλους τεμπέληδες.
Τί να σου πω …καλύτερο δεν γίνεται . Πες μας ,όμως, σε ποια – περίπου – θερμοκρασία έχεις τον φούρνο,για να φουσκώσει το ψωμί; γύρω στους 40-50 βαθμούς ;
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
1] Πού χάθηκες εσύ; Το ξέρεις ότι από τα κλικ περιμένω να ξεχρεώσω την μερσεντές που αγόρασα;
2] Επειδή είναι καλοκαίρι το άφησα χωρίς θέρμανση. Καθυστερεί λίγο αλλά έτσι το αλεύρι “χωνεύεται” εσωτερικά από την μαγιά. Αν κάνει κρύο πρέπει να το έχεις στους 30 βαθμούς περίπου. Αν το βάλεις 40 με 50 κινδυνεύεις να το ψήσεις πριν την ώρα του. Μία φίλη είχε ξεχάσει το δικό της στους 50 βαθμούς και το βρήκε ψημένο και χωρίς να φουσκώσει καλά.
Μοῦ ἀρέσειἌρεσε στοὺς 1 πρόσωπο
η ἀξιολόγηση ἔχει μόνο 5 αστέρια…..
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
Είδες; Το Σύστημα μας κρατάει καθηλωμένους όλους εμάς τους σπουδαίους…
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ worldtraveller70.
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει