Επισκευή ψωμιού

Όταν φτιάχνετε δικό σας ψωμί μερικές φορές ξεχνιέστε και το καίτε. Αν το κάψιμο δεν είναι υπερβολικό μπορείτε να επισκευάσετε το ψωμί σας εύκολα!

2 thoughts on “Επισκευή ψωμιού

  1. Τί λες , Μιχάλη , η ανάμιξη διαφόρων δημητριακών -και φυστικιού- αποδίδει πλουσιότερο περιεχόμενο και γεύση; φυσικά, με προζύμι δικό μου.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Φυσικά. Πάντα όταν ανακατεύεις διάφορα στην μαγειρική έχεις πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει όταν πχ ψήνεις κρέας και αλλάζει η γεύση αν βάλλεις πατάτες ή κολοκυθάκια ή ντομάτα ή μαϊντανό, ή δύο είδη κρέατος κλπ.

      Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.