Όταν φτιάχνετε δικό σας ψωμί μερικές φορές ξεχνιέστε και το καίτε. Αν το κάψιμο δεν είναι υπερβολικό μπορείτε να επισκευάσετε το ψωμί σας εύκολα!
Όταν φτιάχνετε δικό σας ψωμί μερικές φορές ξεχνιέστε και το καίτε. Αν το κάψιμο δεν είναι υπερβολικό μπορείτε να επισκευάσετε το ψωμί σας εύκολα!
Τί λες , Μιχάλη , η ανάμιξη διαφόρων δημητριακών -και φυστικιού- αποδίδει πλουσιότερο περιεχόμενο και γεύση; φυσικά, με προζύμι δικό μου.
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
Φυσικά. Πάντα όταν ανακατεύεις διάφορα στην μαγειρική έχεις πιο νόστιμο αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει όταν πχ ψήνεις κρέας και αλλάζει η γεύση αν βάλλεις πατάτες ή κολοκυθάκια ή ντομάτα ή μαϊντανό, ή δύο είδη κρέατος κλπ.
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει