Γρήγορος οδηγός μάρκετινγκ για γυναίκες

Ζούμε στον αιώνα της ταχύτητος και του εμπορίου. Τα πάντα έχουν κανόνες, οι οποίοι αποσκοπούν στο να γίνει γρήγορα η δουλειά. Και ειδικά σήμερα που σε αριθμό οι «σκέτοι» άνδρες [κατά γενική ομολογία των γυναικών] λιγοστεύουν πολύ σε σχέση με τους «ευαίσθητους» άνδρες, το πάντα ενημερωμένο Μιχάλης Τι-Βι σας δίνει το «Γρήγορος οδηγός μάρκετινγκ για γυναίκες». Εν τω μεταξύ κάντε λάικ στην ανάρτηση, βάλτε χαρούμενες φατσούλες, στείλτε την σε κάποιον άλλον, εγγραφείτε για να μαθαίνετε πρώτοι εσείς τα τρομερά νέα, ανάψτε ένα κερί, κάντε κάτι τέλος πάντων για να ανεβούν τα έσοδα του μαχητικού καναλιού μου, που δεν κάνει άλλη δουλειά από το να σας ενημερώνει!

1] Direct Marketing
Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Τον πλησιάζεις και του λες: Είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι.
2] Διαφήμιση
Είσαι σε ένα πάρτι με την φίλη σου και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Η φίλη σου τον πλησιάζει, σε δείχνει και του λέει: Είναι καταπληκτική στο κρεβάτι.
3] Telemarketing
Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Τον πλησιάζεις και παίρνεις τον αριθμό του τηλεφώνου του. Την επομένη μέρα τον παίρνεις τηλέφωνο και του λες: Γεια, είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι.
4] Δημοσιές Σχέσεις
Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Σηκώνεσαι, ισιώνεις το φόρεμά σου. Τον πλησιάζεις και τον κερνάς ένα ποτό. Τον ρωτάς «Μπορώ»; του ισιώνεις την γραβάτα ενώ ακουμπάς απαλά πάνω στο μπράτσο του, και μετά του λες: Α, επίσης, είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι.
5] Αναγνώριση Προϊόντος
Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Σε πλησιάζει και σου λέει: Έμαθα πώς είσαι καταπληκτική στο κρεβάτι.
6] Πώληση Προϊόντος
Είσαι σε ένα πάρτι και βλέπεις έναν ωραίο άντρα. Τον πλησιάζεις και τον πείθεις να πάρει την φίλη σου στο σπίτι του.
7] Τεχνική Υποστήριξη
Ο ωραίος άντρας [του έκτου παραδείγματος] δεν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση της φίλης σου, και έτσι σε παίρνει τηλέφωνο.
8] Spam [ενοχλητική αλληλογραφία]
Πας σε ένα πάρτι, και στην διαδρομή διαπιστώνεις πώς μέσα σε όλα τα σπίτια πού περνάς υπάρχουν ωραίοι άντρες. Σταματάς ακριβώς στο κέντρο της γειτονιάς, και ξελαρυγγιάζεσαι φωνάζοντας: Είμαι καταπληκτική στο κρεβάτι!

2 ἀπαντήσεις στὸ “Γρήγορος οδηγός μάρκετινγκ για γυναίκες

  1. Πετρος Καλογεροπουλος

    Πώς σου διέφυγε η συγκριτική μέθοδος ; Αφού έχει συμπληρώσει όλη την ανωτέρω γκάμα προιόντων,βγαίνεις με το παλτό(γυμνή) και του κάνεις μια αιφνίδια αποκάλυψη ,λέγοντας : Είμαι ή οχι ,ρε μα…α, η πιο καταπληκτική;

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.