Ποιος θα μας σώσει από τους ειδικούς; [5G και θεωρίες συνωμοσίας]

Α] Όταν ζητήθηκε από δημοσιογράφο να σχολιαστεί η θεωρία για το πώς το 5G θα μπορούσε να διαδραματίσει κάποιο ρόλο στην εξάπλωση της νόσου, ο υπουργός Michael Gove δήλωσε: «Αυτό είναι απλώς ανοησίες και επικίνδυνες ανοησίες».
Β] Ο ιατρικός διευθυντής Υγείας Stephen Powis, δήλωσε οργισμένος ότι η ιδέα της συνωμοσίας 5G ήταν ψεύτικη και χωρίς επιστημονική υπόσταση. «Η ιστορία με το 5G είναι εντελώς σκουπίδια, είναι ανοησία, είναι το χειρότερο είδος fake news», ανέφερε ο Powis.
Αυτή είναι η γνώμη του «ειδικού» που είναι ειδικός για τα πάντα μόνο και μόνο επειδή σπούδασε ιατρική και μάλλον δεν θα μπορεί ούτε μία καμένη λάμπα να αλλάξει στο σπίτι του, πόσο μάλλον να κρίνει για τις επιπτώσεις του 5G.
Παρακάτω μερικά εξόφθαλμα στοιχεία για «ειδικούς»:
1] Ο μαιευτήρας Σεμελβάις πέθανε στο ψυχιατρείο [από ξυλοδαρμό των φυλάκων] επειδή ήθελε να απολυμαίνουν τα χέρια τους οι μαιευτήρες της εποχής του!
2] 1872, Pierre Pachet, καθηγητής του Πανεπιστημίου της Toulouse: Οι θεωρίες του Παστέρ για τα μικρόβια είναι γελοίες φαντασιώσεις.
3] 1895, William Thomson εφευρέτης, φυσικός και πρόεδρος της Royal Society: Οι ακτίνες του Ραίντγκεν θα αποδειχθούν μεγάλη απάτη.
4] Η βιομηχανία ζάχαρης πλήρωσε το 1967 τρεις επιφανείς επιστήμονες του Harvard , για να υποβαθμίσουν τη σχέση ζάχαρης και καρδιαγγειακών νοσημάτων και να ρίξουν την ευθύνη στα κορεσμένα λιπαρά.

Οι κεραίες 5G αλλά και κάθε συσκευή που παράγει οποιουδήποτε είδους ηλεκτρομαγνητικά κύματα είναι δυνητικά επικίνδυνες γιατί μπορούν να προκαλέσουν πολλές παρενέργειες στον άνθρωπο, και ο καρκίνος είναι μία από αυτές τις παρενέργειες. Ήδη έχουν ξεχαστεί οι έρευνες για:
γραμμές υψηλής τάσης
οθόνες τηλεόρασης
κινητά τηλέφωνα
φούρνοι μικροκυμάτων
αλλά όλοι αναρωτιούνται γιατί αυξάνεται ο παιδικός καρκίνος.
Παρακάτω θα διαβάσετε μερικά αποσπάσματα από τα επιτεύγματα ενός επιστήμονα στις αρχές του 20ου αιώνα. Είναι ο Rife που κατασκεύασε και ένα μικροσκόπιο. Όποιος θέλει ας γράψει στο mihkourΠΑΠΑΚΙhotmail.com για να του στείλω ολόκληρο το κεφάλαιο.
α] Οι έρευνες έδειξαν ότι οι θανατηφόροι ιοί ευημερούσαν με την ακτινοβολία συγκεκριμένων στοιχείων. Το Ράδιο και το Κοβάλτιο-60 ήταν τα σημαντικότερα. Οι «κοιμισμένοι» και αδρανείς ιοί ενεργοποιούνταν και γίνονταν μολυσματικοί σε περιβάλλον με τέτοιες ακτινοβολίες.
Αυτό ήταν τρομακτικό, αφού η κατεστημένη ιατρική πρακτική προσπαθούσε να θεραπεύσει τον καρκίνο με αυτές ακριβώς τις ακτινοβολίες! Ο Rife άρχισε να μελετάει τον περιοδικό πίνακα στοιχείων. Το Αργό και το Νέον, επίσης, προκαλούσαν την εντατική παθογόνο δραστηριότητα των ιών. Χρησιμοποίησε λαμπτήρες αργού για την γρηγορότερη ανάπτυξη καλλιεργειών ιστών που είχαν μολυνθεί από τον ιό. Αλλά θα έπρεπε να υπάρχει μια περιοχή του φάσματος που θα κατέστρεφε τους ιούς.
β] Σε πειράματα του 1917, είχε καταφέρει να σκοτώσει πρωτόζωα και βακτήρια με ηλεκτρικούς παλμούς, χρησιμοποιώντας λυχνίες της Τελεφούνκεν. Ουσιαστικά έφτιαξε ένα μικρό ραδιοφωνικό πομπό και βομβάρδιζε τα εργαστηριακά δείγματα. Ανακάλυψε ότι τα βραχέα κύματα ήταν κατάλληλα για αυτήν την δουλειά και μπορούσε να σκοτώσει κάθε είδους μικροοργανισμό στο δείγμα με την κατάλληλη ρύθμιση της συχνότητας.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: αν κάποιες συχνότητες μπορούν να σκοτώνουν ιούς γιατί κάποιες άλλες να μην μπορούν να τους ευνοούν; Αυτό δεν σημαίνει ότι το 5G είναι απαραίτητα επικίνδυνο, αλλά ποιος έχει κάνει ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ έρευνα [που να μην εξαρτάται από τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα] για να μας πληροφορήσει σχετικά;
Σκεφτείτε και απαντήστε εσείς.

4 ἀπαντήσεις στὸ “Ποιος θα μας σώσει από τους ειδικούς; [5G και θεωρίες συνωμοσίας]

 1. Πετρος Καλογεροπουλος

  Η διαφορά-απόσταση από “εμάς”και την Ελίτ είναι ότι αυτοί σχεδιάζουν (αφού έχουν και τον χρόνο και το χρήμα και το συμφέρον)κάθε χτύπημα εναντίον “μας” με κάθε λεπτομέρεια , ενώ ,”εμείς” βρισκόμαστε ,κάθε φορά,ενώπιον μιας νέας απειλής της οποίας τα δεδομένα πρέπει να αναγνωρίσουμε,για να (αντι)δράσουμε. Να,γιατί είναι απαραίτητη η πολιτική εγρήγορση . Η πολιτική οργάνωση . ΜΟΝΟ έτσι – ιστορικά,δεν έχει αναδειχθεί άλλη ,αποτελεσματικότερη πρακτική – αφ ενός,θα προστατεύουμε έγκαιρα τη ζωή,με τη γενική αντίληψη,αφ ετέρου,θα μπορέσουμε,κάποτε να περιορίσουμε-μεχρις εξαφάνισης;- το ιδιο το στρατόπεδο της Ελίτ. Το τι θα πετύχουμε και σε ποιο βάθος,εξαρτάται από την ικανότητά μας να παραμένουμε συνασπισμένοι στις πολύπλευρες επιθέσεις της

  Μοῦ ἀρέσει

  • Καλά. «Μην φας έχουμε γλαρόσουπα», όπως λέγαμε παλιά. Η πλειονότητα των ανθρώπων ασχολείται με λαχεία, σελέμπριτις και ποδοσφαιριστές. Πού να βρεθεί καιρός για οποιουδήποτε είδους ΣΩΣΤΗ οργάνωση την στιγμή μάλιστα που αυτό απαιτεί και την σχετική αυτογνωστική προσπάθεια των ανθρώπων;

   Μοῦ ἀρέσει

   • Πετρος Καλογεροπουλος

    Ναι,έτσι είναι…σ ένα μεγάλο βαθμό που,ίσως ,οδηγεί τη σκέψη μας στην ιδέα του μάταιου. Δεν έχουμε,όμως,άλλη επιλογή . Αλλωστε,ο λόγος γίνεται για την περίφημη “κρίσιμη μαζα”. Κάποιες ενδείξεις αναγέννησης της σκέψης και αναζωπύρωσης του πολιτικού αγώνα αρχίζουν να προβάλλουν,όμως,σποραδικά.Οσο το διαδίκτυο εξασφαλίζει την ανεξαρτησία στην επικοινωνία των πολιτών ,το φαινόμενο θα αναπτύσσεται

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.