Τεμπελοντολμάδες με αμπελόφυλλα

Οι ντολμάδες με αμπελόφυλλα είναι μία «γκουρμέ» λιχουδιά της κλασσικής ελληνικής κουζίνας. Φτιάχνονται με κιμά ή χωρίς κιμά και τα υλικά της αρεσκείας σας. Το μοναδικό τους πρόβλημα είναι ότι χρειάζονται αρκετή φασαρία για να φτιαχτούν. Με τις σημερινές συνθήκες καμία νοικοκυρά που θα γυρίσει ξεθεωμένη από την δουλειά το απόγευμα δεν θα έχει όρεξη να κάτσει και να τυλίγει με τις ώρες ντολμαδάκια. Αμφιβάλλω εάν οι νέες γενιές τα έχουν δοκιμάσει καν. Αλλά μην ανησυχείτε. Το τρομερό κανάλι μας, το Μιχάλης TV, και ο μαχητικός δημοσιογράφος του [δηλαδή εγώ!] σας παρουσιάζει σε παγκόσμια πρώτη, την αποκλειστική μέθοδο του πως να φτιάχνετε γρήγορα τα ντολμαδάκια σας. Το μοναδικό μειονέκτημα είναι η μορφή τους! Δεν μοιάζουν με ντολμαδάκια αλλά με πιλάφι!

Μία ἀπάντηση στὸ “Τεμπελοντολμάδες με αμπελόφυλλα

  1. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ worldtraveller70.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.