Κάτω τα χέρια από τον Καρανίκα

Ο σεμνός αυτός άνθρωπος, δημοκράτης και πρότυπο αγωνιστή, ο Καρανίκας δέχεται σκαιά επίθεση από τα τρόλ του Συστήματος, επειδή προσπαθεί και αυτός να βγάλει την Ελλάδα από τα μνημόνια.
Το διάσημο, έγκυρο και σκληρά μαχόμενο για την ενημέρωσή σας τηλεοπτικό κανάλι Μιχάλης-TV αποκαλύπτει την αλήθεια που κρύβει ο σεμνός αυτός ανθρωπιστής.
Ο Καρανίκας έχει παίξει σε πολλά κινηματογραφικά έργα και σειρές, ενώ έχει τιμηθεί και με πολλά βραβεία. Όμως είναι τόσο σεμνός ώστε τις σχετικές πληροφορίες τις κρύβει στο διαδίκτυο με το ψευδώνυμο John Hurt.

2 ἀπαντήσεις στὸ “Κάτω τα χέρια από τον Καρανίκα

  1. Πετρος ΚαλογερόπουλοςName (required)

    μα , δεν έχουμε στοιχειώδη παιδεία δημοκρατίας και αλληλοσεβασμού ! Βρήκαμε τον αυτοδημιούργητο να ξεσπάσουμε!; το ά(ν)εργο σπλάχνο του λαού ! δηλαδή,ρε φίλε,εσύ που τολμάς να προσβάλεις βάναυσα τον ανερχόμενο σκαλί-σκαλί(απο περιφερόμενο ρεμάλι σε καταξιωμένο Σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμου του Πρωθυπουργού(στο εξής, ΣΣΣΤΠ),τί καλύτερο θα έκανες εσύ; ε ; Θά πρεπε να ντρέπεσαι να σηκώσεις καν το βλέμμα και να υψώσεις φωνή προς τον ΣΣΣΤΠ. Και αν συνέβαινε,μόνο για να δοξάσεις εναν ΣΣΣΤΠ. Αντε ντε…Πόσο θα ανεχόμαστε ακόμα τέτοιο θράσος!; Γι αυτό , σσσ…

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.