Άλλη μία συγκλονιστική, ανατριχιαστική, εκθαμβωτική, μαγευτική, συνταρακτική, αδιάσειστη, αποκαλυπτική αποκάλυψη του μαχητικού καναλιού «Μιχάλης TV».
Είτε θέλετε είτε δεν θέλετε, καλώς ή κακώς, στον εικοστό πρώτο αιώνα υπάρχουν ακόμη ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ! Στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε υπάρχουν συγκλονιστικές αποδείξεις για τα πολιτικά πάθη πού σαρώνουν την Ελλάδα και μας έχουν δημιουργήσει μέχρι σήμερα άπειρα δεινά και καταστροφές. Εγκάθετος πολιτικού κόμματος [κομματόσκυλο όπως λέγεται συνήθως] επιτίθεται με μανία και σκίζει αφίσες αντίπαλης παράταξης σε σχολή. Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος και οι φοιτητικές οργανώσεις καταδίκασαν αυτήν την ενέργεια, η οποία δεν συνάδει στα χρηστά πολιτικά μας ήθη πού προσπαθούμε να διατηρήσουμε.
Αχ , θα μπορούσαν καμια κατοσταριά τέτοιοι τραμπούκοι να καθάριζαν όλα τα πανεπιστήμια,τα σχολεία,τους δημόσιους χώρους,ακόμα και τα πάρκα,από τη σοφία των αφεντικών τους … κι αν τους δάγκωναν και λίγο θα ταν ακόμα πιο θετικά τα αποτελέσματα.
Να γιατί ακόμα ελπίζω…
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει
Μπορείς να ελπίζεις όσο θέλεις, για όσο τουλάχιστον ακόμα η ΕΕ δεν φορολογεί τις ελπίδες!
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει