Η ντε φάκτο οθωμανική εισβολή [συνέχεια]

Και να που τα πράγματα βαίνουν «κανονικά». Βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα οθωμανική εισβολή, αντίστοιχη με εκείνην του 1453 όπως έγραψα και παλαιότερα [Η ντε φάκτο οθωμανική εισβολή]. Και έχουν ήδη μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οι δηλώσεις της αλήστου μνήμης Χριστοδουλοπούλου για τους μετανάστες που λιάζονται στο Σύνταγμα.
Είτε θέλετε είτε όχι, είτε είσαστε «αριστεροί» που θεωρούν τον Μέγα Αλέξανδρο σφαγέα, είτε «ελληνιστές» που θεωρούν την βυζαντινή αυτοκρατορία ΜΟΝΟ εχθρική για τους Έλληνες, τα γεγονότα είναι γεγονότα. Έτσι κι αλλιώς η βυζαντινή αυτοκρατορία αλώθηκε εκ των έσω από τον ελληνικό πολιτισμό και [σε γενικές γραμμές] παντού επικρατούσαν οι Έλληνες πολιτικοί και λαϊκοί.
Αρκετούς αιώνες αργότερα, αναβίωσε το απομεινάρι του Βυζαντίου, με τα απομεινάρια των Ελλήνων και τα απομεινάρια του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, δηλαδή η Ελλάδα.
Σήμερα λοιπόν παρατηρούμε την πλήρη επανάληψη της [μάλλον ολοκληρωτικής πλέον] καταστροφής του Βυζαντίου.
Επί Βυζαντίου, η διαφθορά του κράτους, της εκκλησίας και ΦΥΣΙΚΑ του λαού, σε συνδυασμό με τις καταστροφικές πολιτικές, οικονομικές και θρησκευτικές επεμβάσεις της Δύσης, επέτρεψαν σε μία περιπλανώμενη ορδή 800.000 ανθρώπων, όχι μόνο να υποτάξουν τα είκοσι τόσα εκατομμύρια χριστιανών της Μικράς Ασίας αλλά και να διαλύσουν τελειωτικά την Βυζαντινή αυτοκρατορία.
Επί Ελλάδος, επίσης, η διαφθορά του κράτους, της εκκλησίας και του λαού έχει φτάσει στα ύψη. Η Δύση ΦΥΣΙΚΑ είναι και πάλι παρούσα με τις καταστροφικές πολιτικές, οικονομικές και θρησκευτικές επεμβάσεις της.
Αλλά σήμερα υπάρχει πλέον μία σημαντική διαφορά. Τότε οι μουσουλμάνοι ήρθαν σαν εισβολείς. Σήμερα έρχονται σαν «αδικημένοι» που χρήζουν βοήθειας. Δύση και ελληνικό κράτος πιέζουν αφόρητα και όποιος διαμαρτύρεται είναι φασίστας και εθνικιστής. Οι λαθρό κάθε είδους ελληνοποιούνται με τους δικτατορικούς νόμους της ΕΕ που προέκυψαν «από το πουθενά». Μόλις εχθές είδα βίντεο στο οποίο ένας μουσουλμάνος έλεγε πόσο καλό του έκανε ο Τσίπρας και ότι θα τον ξαναψηφίσει!
Και ενώ πριν ένα περίπου χρόνο ανησυχούσα για τους εισαγόμενους ξένους [ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ(;) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ] τα πράγματα άλλαξαν δραστικά επί το δημοκρατικότερον [Αφγανοί και άλλοι μουσουλμάνοι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ]. Δεν μας έφταναν οι μουσουλμάνοι της Θράκης που έχουν μπει στα ψηφοδέλτια ΟΛΩΝ των κομμάτων, με αποτέλεσμα να έχουμε στην «ΒΟΛΗ των Μισελλήνων» βουλευτές που δηλώνουν τούρκοι, τώρα έχουμε και τους εξαθλιωμένους από την Μέση Ανατολή που θα εισάγουν στο Ελλαδιστάν τις μουχλιασμένες, απάνθρωπες και δικτατορικές νοοτροπίες τους.
Η Δύση έχει ήδη αρχίσει να μουσουλμανοκρατείται καί με την βοήθεια των ανεγκέφαλων πολυ-πολιτισμένων ευρωπαίων:
Ποιος είναι ο Σαντίκ Καν, ο πρώτος μουσουλμάνος δήμαρχος του Λονδίνου
Γερμανία: Μπορεί ένας μουσουλμάνος να γίνει καγκελάριος;
Ο Ισλαμικός νόμος της Σαρία πολλαπλασιάζεται στη Γερμανία
Υποθέτω ότι πολύ γρήγορα θα δούμε και εδώ μουσουλμάνους δήμαρχους και κοινοτάρχες.
Ταυτόχρονα η «δημοκρατική» επίθεση εναντίον της Ορθόδοξης θρησκείας, και του Χριστιανισμού γενικότερα, συνεχίζεται ακάθεκτη.
Στην Θεσσαλονίκη, ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός σε θεατρικό έργο στόλισαν το κείμενο με κάμποσες χριστοπαναγίες, με αποτέλεσμα κάποιοι να διαμαρτυρηθούν.
Θύμα Ιερού Λόχου οι Πυρκαγιές του Μουαουάντ στη Θεσσαλονίκη
Δεν είναι ίσως τυχαίο το γεγονός ότι ο «διάσημος» [τον διαφημίζουν εντατικά τα τελευταία χρόνια] συγγραφέας αυτού του «πνευματικού θησαυρού» είναι Λιβανεζο-καναδο-γαλλο-μουσουλμάνος, ο οποίος τώρα παριστάνει τον καλλιτεχνικό διευθυντή στην Γαλλία. Αν και δεν ξέρω ποιο ακριβώς είναι το κείμενο του έργου, δεν είναι καθόλου απίθανο ο «μουσουλμάνος» συγγραφέας να έχει ενσωματώσει βρισιές για τον χριστιανισμό. Το να βρίζεις τον χριστιανισμό και να προσβάλλεις βίαια τα χριστιανικά σύμβολα και τους χριστιανούς είναι πολύ της μόδας και σου επιτρέπει να ανέβεις τσάκα-τσάκα στο δυτικό καλλιτεχνικό στερέωμα ως δήθεν δημοκράτης, ευαίσθητος και σκεπτόμενος άνθρωπος.
Ταυτόχρονα, η μουσουλμανική μανία καλά κρατεί. ΠΟΤΕ δεν μαθαίνουμε τίποτε από όσα γίνονται τόσο μέσα στο Ελλαδιστάν
Βεβήλωσαν εικόνα σε ναό της Σάμου
όσο και σε άλλα μέρη του κόσμου
Η ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ
Ο Πρόεδρος του Ιράκ καλεί τους χριστιανούς να επιστρέψουν
Επίσης, ενώ η ΕΕ έχει σοβαρά προβλήματα τάξης και ασφάλειας από τους μουσουλμάνους, η αστυνομία έχει την εντολή να κρύβει τους βιασμούς και άλλες επιθέσεις κατά των χριστιανών [δυστυχώς έχασα το άρθρο] ώστε να μην ξυπνήσουν οι χαχόλοι και αρχίσουν τις διαμαρτυρίες.

Όλα αυτά δεν μου προκαλούν καμία αισιόδοξη σκέψη για το μέλλον. Αντίθετα μάλιστα αν τα συνδυάσω με την βλακεία και τον ωχαδερφισμό των καλομαθημένων νεοελλήνων, τότε απλά βγάζω το συμπέρασμα ότι η νέα αυτή εισβολή θα είναι και η τελευταία μας. Δεν πρόκειται να υπάρξει στο μέλλον Ελλάδα, ελληνική φυλή και ελληνικό κράτος για να ξαναεισβάλλουν οι μουσουλμάνοι…

ΥΓ. Κατά το φασιστικο-εθνικιστικό λεξικό της νεκρής αρχαίας ελληνικής γλώσσας, η έκφραση «αλήστου μνήμης» σημαίνει αλησμόνητος, αξέχαστος. Στα νέα ελληνικά, η φράση χρησιμοποιείται ΚΥΡΙΩΣ ειρωνικά και πικρόχολα σημαίνοντας κάποιον που δεν ξεχνιέται, επειδή έκανε κάτι κακό, πχ η αλήστου μνήμης δικτατορία…

3 ἀπαντήσεις στὸ “Η ντε φάκτο οθωμανική εισβολή [συνέχεια]

 1. Πετρος Καλογεροπουλος

  Απολύτως σωστά! Συνήθως,διατηρώ την …ψύχραιμη(!)τακτική του χιουμοριστικού σχολίου – όσο άνιση κι αν είναι η πάλη με την αμείλικτη πραγματικότητα των άρθρων σου. Σήμερα δεν έχω καμιά τέτοια δυνατότητα. Ξέρω,όμως,ότι η ελπίδα γίνεται προσδοκία κι αυτή κινητοποιεί την ψυχή μας. Γι αυτό και η Πράξη φτάνει ως τη Θυσία. Ισως,ο Καιρός να είναι πράγματι Εγγύς (α , ρε Λιακόπουλε!)

  Μοῦ ἀρέσει

 2. Ναι. Ποτέ δεν ξέρεις τί ακριβώς θα γίνει. Άλλαι μεν βουλαί ανθρώπων άλλα δε θεός κελεύει.

  Μοῦ ἀρέσει

 3. Τὸ παρὸν ἀναδημοσιεύθηκε στὸ Macedonian Ancestry.

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.