Η Συστημική και συστηματική υποκρισία όλων

Πριν λίγες ημέρες μία διευθύντρια έβγαλε ένα μεσαιωνικό φιρμάνι προς τους δούλους του καταστήματος. Έπειτα εξανέστησαν οι πολιτικοί, εξανέστησαν, οι «μαχόμενοι» δημοσιογράφοι, εξανέστησαν τα κανάλια, εξανέστησαν τα μπλόγκ, εξανέστησαν και οι χαχόλοι που διάβασαν την είδηση στο νέο 4g κινητό τους με τις πέντε κάμερες και η κυρία απολύθηκε.
Ο λόγος για τον οποίο απολύθηκε είναι ότι έλεγε απλά την αλήθεια για τον εργατικό Μεσαίωνα που επικρατεί στο Ελλαδιστάν.
Και αυτός ο Μεσαίωνας είναι προσχεδιασμένος εδώ και περισσότερο από 70 χρόνια και υλοποιείται με προγραμματισμένη διεργασία πολλών δεκαετιών.
Η ηλίθια διευθύντρια ΚΑΡΦΩΣΕ το Σύστημα στους δούλους. Έτσι την απέλυσαν με συνοπτικές διαδικασίες και τα πάντα διορθώθηκαν, αφού οι χαχόλοι επέστρεψαν ανενόχλητοι και ευτυχείς στα κλικ του «τοίχου» τους.
Δυστυχώς άρχισα πολύ πρόσφατα να κρατάω ένα υποτυπώδες αρχείο και έτσι δεν μπορώ να στηρίξω όσα λέω και τα οποία έχω γράψει παλαιότερα σε άλλες αναρτήσεις:
1] Περί το 1984 ένας νεοδημοκράτης ευρωβουλευτής δήλωσε στην εφημερίδα [με δικά μου λόγια] ότι από τώρα και στο εξής θα ψηφίζουμε μία κυβέρνηση ΟΧΙ για να εφαρμόσει το πρόγραμμά της αλλά για να εφαρμόσει το πρόγραμμα των Βρυξελλών. [να γιατί μας κυβερνάνε οι υπάλληλοι των Βρυξελλών]
2] Λίγο πριν την κρίση ή στην αρχή της ένας υπάλληλος της «πολιτισμένης δημοκρατικής και όλο ανθρωπισμό» ΕΕ ρώτησε [με δικά μου λόγια] γιατί θέλουμε μεγάλους μισθούς και συντάξεις την στιγμή που στην Βουλγαρία παίρνουν 300 ευρώ μισθό και 200 ευρώ σύνταξη. [να γιατί δεν θα βγούμε ποτέ από την κρίση]
3] Την ίδια περίοδο ένας άλλος υπάλληλος της «πολιτισμένης δημοκρατικής και όλο ανθρωπισμό» ΕΕ δήλωσε [με δικά μου λόγια] ότι το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στην Ελλάδα είναι κάπου στο 75% ενώ στην ΕΕ μόνο 30% και ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΙΣΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΣ ΕΕ. [να γιατί δημιουργήθηκαν τα «κόκκινα» δάνεια]
4] Ο Στέφανος Μάνος δήλωσε ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ στον SKY ότι το ποσοστό αυτοαπασχόλησης στην Ελλάδα είναι 34% και όλοι αυτοί ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ!!!!! Θα πρέπει το ποσοστό να κατέβει στο 8% όσο είναι και στην ΕΕ. [να γιατί πέφτει τέτοια βαριά φορολογία στους ελεύθερους επαγγελματίες]
5] Το μόνο ντοκουμενταρισμένο στοιχείο που έχω είναι η φωτογραφία του πρωτοσέλιδου της Αυγής. Το σαββατοκύριακο 28-29/12/2013 έβγαλε στο πρωτοσέλιδο την είδηση: «Εργασία: οι 10 ανατροπές που οδηγούν σε μισθούς των 300 ευρώ». Μπορείτε να δείτε το πρωτοσέλιδο εδώ: Η μεγάλη είδηση του νέου χρόνου
Και τέλος πάντων για να μην παιδεύεστε πολύ δείτε στο τέλος της ανάρτησης την εικόνα της είδησης, δείτε και την «κακιά» ανακοίνωση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
ΥΓ: Αισθάνομαι υποχρεωμένος να γράψω για την σημασία της άγνωστης λέξης «εξανέστησαν», την οποία κακώς χρησιμοποίησα αφού προέρχεται από την ΝΕΚΡΗ αρχαία Ελληνική γλώσσα:
Πρόκειται για τον αόριστο του ρήματος εξανίσταμαι. Η αρχική του έννοια είναι «σηκώνομαι από την θέση μου». Χρησιμοποιείται με την έννοια του «θυμώνω και αντιδρώ πολύ έντονα σε κάτι που το θεωρώ τελείως απαράδεκτο».

Μία ἀπάντηση στὸ “Η Συστημική και συστηματική υποκρισία όλων

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Η Συστημική και συστηματική υποκρισία όλων – worldtraveller70

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.