Υπουργείο προστασίας ποιανού;

-Ο υπουργός «προστασίας» του πολίτη είχε προτείνει κάποτε να κάνουμε ότι κοιμόμαστε εάν αντιληφθούμε ληστή να μπαίνει το βράδυ στο σπίτι μας.
-Ο νόμος μας απαγορεύει να έχουμε όπλα για αυτοπροστασία. Αυτό είναι δικαίωμα μόνο των «σημαντικών» ανθρώπων όπως επιχειρηματίες, πρόεδροι ποδοσφαιρικών συλλόγων, ηθοποιοί, βουλευτές κλπ.
-Ο νόμος μας απαγορεύει να ασκήσουμε βία εναντίον εκείνων που εισβάλλουν στο οικογενειακό μας άσυλο για να βασανίσουν, να βιάσουν και να κλέψουν.
Βιαστές, παιδεραστές, ληστές και δολοφόνοι εμφανίζονται στα βίντεο με τα πρόσωπα θολωμένα για να προστατευτούν τα δικαιώματά τους…
-Στην ληστεία που έγινε εχθές, οι θρασύτατοι ληστές δεν φορούσαν κουκούλες! ήταν απόλυτα σίγουροι ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Στο βίντεο που έδειξαν τα κανάλια τα πρόσωπά τους είναι καλυμμένα με το γνωστό «δημοκρατικό» κυκλάκι. Δείτε στο τέλος την εικόνα, αν και σίγουρα θα έχετε δει το βίντεο στις ειδήσεις.
Βλέπετε, οι χαχόλοι που αποτελούν την συνήθη λεία δεν δικαιούνται να ξέρουν ποιος είναι εκείνος που ληστεύει. Εξάλλου αν δουν την φωτογραφία του τότε ίσως να τον αναγνωρίσουν και να αναγκάσουν την αστυνομία να τον πιάσει.
Εγώ λοιπόν ο ντεφάκτο φασίστας, αφού δεν μου αρέσουν τα τόσα πολλά «δημοκρατικά δικαιώματα», αναρωτιέμαι:
1] Σε τί ακριβώς χρησιμεύει αυτό το ρημάδι το υπουργείο, στις αρμοδιότητες του οποίου περιλαμβάνονται η εσωτερική ασφάλεια, η καταπολέμηση του εγκλήματος, η αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, και η ασφάλεια των συνόρων;
2[ Πότε έχετε δει αυτό το ρημάδι το υπουργείο να κάνει κάτι της προκοπής για την προστασία εκείνων τους οποίους υποτίθεται ότι προστατεύει;
3] Σε ποια ευνομούμενη κοινωνία ο κάθε εγκληματίας έχει περισσότερα δικαιώματα από τα θύματά του;

Μία ἀπάντηση στὸ “Υπουργείο προστασίας ποιανού;

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Υπουργείο προστασίας ποιανού; | kentripotideas : Σε εποχές που βασιλεύει το ψέμα, η διάδοση της αλήθειας είναι πράξη επαναστατική

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.