Δρυός πεσούσης πας ανήρ ξυλεύεται.
Και για να καταλάβουν οι αγγλο-γαλλο-γερμανομαθείς ιθαγενείς του ελλαντιστάν τι σημαίνει αυτή η φράση στην πεθαμένη και άγνωστη ελληνική γλώσσα: Όταν πέσει κάτω η δρυς οποιοσδήποτε πάει και κόβει ξύλα.
Για να πας να κόψεις ένα μεγάλο και ισχυρό δέντρο απαιτεί «κότσια» χρειάζεται πολλή και κοπιαστική εργασία. Όταν όμως το δέντρο πέσει κάτω, ο καθένας μπορεί εύκολα να κόψει κλαδιά ή να σχίσει τον κορμό του.
Η παροιμία δεν ισχύει μόνο για τα δέντρα. Ισχύει και τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό. Έχασε την δυναμικότητα και την λάμψη του [ότι γεννιέται πρέπει κάποτε να πεθάνει] και σήμερα πλέον οι ξένοι «φίλοι» μας -και αρκετοί ηλίθιοι Έλληνες- μιλάνε για τους αρχαίους που ήταν φασίστες, είχαν πολλούς δούλους, καταπίεζαν τις γυναίκες και κυρίως δεν είχαν άλλη δουλειά να κάνουν από το να πηδιόνται μεταξύ τους και να διαφθείρουν ο ένας τα παιδιά του άλλου.
Δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος ότι οι αρχαίοι Έλληνες ήταν όλοι τους άγγελοι με φτερά και φωτοστέφανο, αφού την διαφορά σε κάθε πολιτισμό την κάνει η πλειοψηφία. Ανάμεσά τους, όπως σε κάθε εποχή και σε κάθε λαό, υπήρχαν καλοί και κακοί, τίμιοι και απατεώνες, ηθικοί και διεφθαρμένοι. Και όταν οι διεφθαρμένοι γίνονται περισσότεροι από τους καλούς η καταστροφή είναι αναπόφευκτη.
Σήμερα υπάρχει ένα «μοντέρνο ρεύμα» εξαφάνισης της αρχαίας Ελλάδας. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι όλοι πλέον μιλάνε για ελληνο-ρωμαϊκό πολιτισμό και όλα τα αρχαία κτίσματα και θέατρα, ειδικά στην Ασία τα αναφέρουν ως Ρωμαϊκά. Ένας «αυτήκοος μάρτυς» στην Βουλγαρία άκουσε τον ξεναγό να λέει στους τουρίστες ότι η γραφή στην επιγραφή που έβλεπαν είναι ρωμαϊκή, άσχετα αν ήταν γραμμένη στα ελληνικά!
Υπάρχει ένα βιβλίο του οποίου το εξώφυλλο μπορείτε να δείτε στο τέλος της ανάρτησης. Έχει τίτλο «Τα ψέματα που λένε για την Ελλάδα» και μπορείτε να κατεβάσετε σε μορφή pdf.
Αλλά προσωπικά σας συμβουλεύω να πάτε να το αγοράσετε. Έχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρει κάποιος. Κοστίζει μόνο δέκα ευρώ και πρακτικά είναι πιο εύχρηστο σε «χαρτί».
Όχι ότι θα πεισθεί ποτέ κανένας ξένος, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να τρίψετε τα στοιχεία στα μούτρα εκείνων που πιστεύουν ότι η αρχαία Ελλάδα ήταν ένα απέραντο φασιστικό πορνείο.
Βιβλία για υγεία και επιβίωση
ΠΑΡΑΚΑΛΩ κατεβάστε τα παρακάτω βιβλία.
1] Το βιβλίο των πόνων του σώματος
2] Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες
3] Θεραπεία όλων των προχωρημένων καρκίνων
4] Συσσωρευτής οργόνης του Ράιχ
5] Swedish Bitters
6] Πληροφορίες για τα βιβλία
Επίσης μπείτε εδώ και κατεβάστε μερικά βιβλία για ΕΠΙΒΙΩΣΗ
Όλα τα βιβλία έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι «καθαρά» χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώσε του ειδικά τα δύο πρώτα. Στο «Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες» υπάρχει μία μικρή ηλεκτρονική συσκευή που μπορεί να σκοτώσει εύκολα παράσιτα ιούς και μικρόβια.Κάντε και κανένα like άχρηστοι και απαίσιοι επισκέπτες…
- Follow Μιχάλης on WordPress.com
Στατιστικά
- 251.858 hits
Για επίσκεψη
Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Τα ψέματα που λένε για την Ελλάδα – worldtraveller70