Ευτυχισμένος ο νέος[;] χρόνος

Μπήκε λοιπόν ο νέος χρόνος. Αλλά είναι νέος; Θα φέρει κάτι νέο ή θα είναι «μία από τα ίδια»;
Χωρίς πολλά πολλά, ο παλιός χρόνος είχε σεισμούς, λιμούς, λοιμούς, καταποντισμούς, πολέμους, ηθική διαφθορά και μπόλικη μπόλικη ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
1] Το χριστουγεννιάτικο δείπνο στο Empire State House της Νέας Υόρκης κόστισε 21.000 δολάρια. [Πόσο κοστίζει το πιο ακριβό δείπνο του κόσμου]
2] Ένας άγγλος σεφ πούλαγε το χριστουγεννιάτικο γεύμα που θα ετοίμαζε για 140.000 ευρώ. Είναι άγνωστο αν τελικά το πούλησε, αλλά ο πονόψυχος σεφ θα κράταγε ΜΟΝΟ τις 28 χιλιάδες για τον κόπο του, ενώ τα υπόλοιπα θα τα έδινε σε φιλανθρωπίες… [Το πιο ακριβό χριστουγεννιάτικο γεύμα όλων των εποχών]
3] Μία βρετανίδα κερδίζει κάθε χρόνο από το διαδίκτυο 60.000 λίρες [ή 66645 ευρώ] πουλώντας τις κάλτσες και τα εσώρουχά της [όσο πιο βρώμικα τόσο το καλύτερο] σε φετιχιστές! Κάνει όλη αυτήν την θυσία επειδή είναι φιλόζωη! [Πουλάει τα φορεμένα της στρινγκ σε φετιχιστές για να βοηθάει αδέσποτες γάτες]

Ταυτόχρονα παιδάκια πεθαίνουν από πείνα παντού, οι σκλάβοι [για σεξ και για δουλειά] πάνε κι έρχονται, τα ναρκωτικά πλημμυρίζουν τον πλανήτη, οι υπερδυνάμεις κατασκευάζουν νέα εξωτικά όπλα και οι ηλίθιοι αυτού του κόσμου αυνανίζονται διανοητικά ονειρευόμενοι ότι είναι πολιτισμένοι επειδή αγόρασαν το νέο 4G κινητό και επειδή λέει θα πάνε να κατακτήσουν τον πλανήτη Άρη σε μερικά χρόνια.

Χωρίς πολλά πολλά, ο νέος χρόνος θα φέρει σεισμούς, λιμούς, λοιμούς, καταποντισμούς, πολέμους, ηθική διαφθορά και μπόλικη μπόλικη ΥΠΕΡΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
Προς τι λοιπόν οι ευχές για έναν «νέο» χρόνο;

4 ἀπαντήσεις στὸ “Ευτυχισμένος ο νέος[;] χρόνος

  1. Πετρος Καλογεροπουλος

    Kαι το χάπι; ποιος θα το χάψει; ενω αν τον πούμε “νεο”,όλο και καποιοι χωμένοι στον τζόγο της αυταπάτης θα δολώσουν…
    η ειρωνεία είναι ότι ευχόμαστε και…ευτυχία!!!
    τη στιγμή,μάλιστα που τα τσιπρόσκυλα μάς έχουν ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ βεβαιώσει ότι όλα τα προηγούμενα χρόνια συνιστούσαν απλή προετοιμασία του αρμαγεδδώνα που μας επιφύλασσαν για το 19.
    Κι επειδή η ιστορία δεν γράφεται -στις αποφασιστικές καμπές της – με σχέδια καθεστωτικών, η απόστασή τους από το εδώλειο δεν μπορούν να διανοηθούν πόσο απέχει από τον σβέρκο τους.

    Μοῦ ἀρέσει

    • Το πρόβλημα είναι ότι τα τριπρόσκυλα κάθε περιόδου γράφουν εκεί που δεν πιάνει μελάνι την δικαιοσύνη και δεν παθαίνουν ποτέ τίποτε. Απλά την πληρώνει κάπου κάπου ένας χαμηλόβαθμος ηλίθιος, ενώ οι υπόλοιποι γεννάνε τσιπροσκυλάκια για να μας κυβερνήσουν και πάλι.

      Μοῦ ἀρέσει

  2. Πες τα ρε αδερφε…
    Ετσι ακριβως ειναι …
    Ωστοσο καλη χρονια να εχεις με υγεια κι ευλογία του Θεού.

    ΥΓ ειδες το νεα το εφαγα…

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.