Εύκολο μαγείρεμα σαλιγκαριών

Τα σαλιγκάρια είναι νόστιμα, υγιεινά, θρεπτικότατα και έχουν πολλούς «θαυμαστές». Υπάρχουν όμως και πολλοί που τα σιχαίνονται και τους πληροφορώ ότι κάνουν μέγα σφάλμα και θα πρέπει να το διορθώσουν!
Από την άλλη μεριά υποθέτω ότι πολλοί από εσάς που τρώτε σαλιγκάρια δεν τα αγοράζετε γιατί έχουν δυσκολία στο μαγείρεμα. Εάν βράσουν λίγο παραπάνω σφίγγουν και δεν βγαίνουν με τίποτε από το καβούκι τους.
Κάποιες νοικοκυρές με πολύχρονη εμπειρία θα ετοιμάσουν εύκολα τα σαλιγκάρια, αλλά ακόμα και αυτές αποτυγχάνουν σε πολλές περιπτώσεις. Κάποιες άλλες κάνουν πολύ κόπο να σπάνε την ουρίτσα του κελύφους για να αποφύγουν το σφίξιμο.
Τελικά όμως το εργαστήριο του ΜιχάληςTV σας έχει βρει την λύση. Με βάση τις φιλότιμες προσπάθειες του επιστημονικού προσωπικού σας αποκαλύπτει πώς να φτιάξετε τα σαλιγκάρια έτσι ώστε να μην σφίγγουν μέσα στο καβούκι τους.

Διαφήμιση

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.