Περί κρομμύου μαγειρικής

Τά μύδια (κατεψυγμένα) ἔχουν ἀρχίσει νά βράζουνε μαζί μέ ὅλα τά ὑλικά καί τήν φέτα.
Ἐκεῖνο πού θέλω νά τονίσω δέν φαίνεται ἐδῶ. Εἶναι τό κρεμμύδι…

Μία ἀπάντηση στὸ “Περί κρομμύου μαγειρικής

  1. Τρελλαίνομαι για μύδια! Είναι από τα πιο ωραία θαλασσινά!
    Δεν ξέρω αν σου πέτυχε πάντως στην φωτό φαίνεται πολύ λαχταριστό!
    Καλό μήνα Μιχάλη!!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.