Παγκόσμια Ημέρα Ολοκαυτώματος (Συνέχεια 2)

Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα κείμενο με τίτλο «Οι φωτογραφίες που δεν ήθελε ο Χίτλερ να δουν το φως της δημοσιότητας». Ορίστε ένα απόσπασμα:
«Τον χειμώνα του 1944, στην κορύφωση του Ολοκαυτώματος, ο Εβραίος φωτογράφος Χένρικ Ρος έθαψε ένα κουτί με φωτογραφίες στο έδαφος. Περίπου έναν χρόνο αργότερα, επέστρεψε για να ξεθάψει αυτές, αλλά και την τραγική ιστορία που εξιστορούσαν. Ο Χένρικ Ρος από την Πολωνία ήταν ένα απλός φωτογράφος αθλημάτων και ειδήσεων, όταν οι Γερμανικές δυνάμεις εισέβαλαν στην πόλη του το 1939. Από τότε επιβίωνε, βγάζοντας φωτογραφίες και προπαγανδιστικά πλάνα για το τμήμα Στατιστικής των Ναζί.
Ωστόσο, έβγαζε κρυφά φωτογραφίες από την καθημερινή ζωή στο γκέτο Λοντζ, που στο τέλος περιελάμβαναν απελάσεις των κατοίκων της σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Κινδυνεύοντας να έχει και ο ίδιος την ίδια μοίρα, έθαψε τις φωτογραφίες αυτές μέσα στο έδαφος, διατηρώντας τα αποδεικτικά στοιχεία για τις μελλοντικές γενιές. Μετά την απελευθέρωση του Λοντζ από τον σοβιετικό στρατό το 1945, ο Ρος επέστρεψε να ξεθάψει τις φωτογραφίες, αλλά πολλές είχαν καταστραφεί. Όσες είχαν μείνει άθικτες, παρείχαν μια ματιά στη ζωή των Πολωνών Εβραίων.
Τώρα, βρίσκονται στη γκαλερί τέχνης στο Οντάριο και ζουν ως ένα μνημείο για τα θύματα μιας από τις μεγαλύτερες γενοκτονίες στον κόσμο».
Από ότι είδα, το άρθρο συνοδεύουν κάποιες εικόνες, από τις οποίες οι περισσότερες είναι ειδυλλιακές, ενώ κάποιες άλλες μπορεί να μην δείχνουν καν εβραίους.
Το άρθρο αναδημοσιεύτηκε μπόλικες φορές (μόδα είναι αυτή) αν και δεν φαίνεται πουθενά ο λόγος για τον οποίο ο Χίτλερ θα ήθελε να εξαφανιστούν τόσο ανώδυνες φωτογραφίες. Προφανώς πρόκειται για «τίτλο μαγνήτη» των κλικ.
Τώρα που δεν μπορούν να βρεθούν άλλοι επιζώντες, και τα κέρδη με τα δήθεν βιβλία τους άρχισαν να πέφτουν, βρέθηκε άλλη φάμπρικα για να συντηρηθεί το ΠΑΡΑΜΥΘΙ του ολοκαυτώματος, το οποίο είναι ένα πολύ καλό προπέτασμα καπνού για την εγκληματική ισραηλινή πολιτική στην Μέση Ανατολή.
Θέλετε να πιστέψω ότι ένας εβραίος κατάφερε να τραβήξει κρυφά στην ναζιστική Γερμανία μερικές φωτογραφίες; Άντε να το πιστέψω.
Θέλετε να πιστέψω ότι κατάφερε να τις κρύψει και μετά από δύο χρόνια κατάφερε να τις ξαναβρεί; Άντε να το πιστέψω.
Θέλετε να πιστέψω ότι ένας εβραίος φωτογράφος ΔΟΥΛΕΥΕ ΕΠΙΣΗΜΑ για τους Γερμανούς σε όλο τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο; ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΣΟ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ. Γιατί είτε ο εβραίος είχε καταφέρει να κρύψει τόσο καλά την ταυτότητά του πράγμα απίθανο, είτε ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΤΑΝ με τους ναζί, πράγμα πολύ πιθανό.

Το γενικό συμπέρασμα της σειράς των αναρτήσεων αυτών είναι:
-Κάποτε θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι πρόκειται για απάτη το ότι στο Ολοκαύτωμα πέθαναν «έξι εκατομμύρια Εβραίοι». Η απάτη δεν έγκειται στο γεγονός της εθνοκάθαρσης των εβραίων αλλά στο ότι ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΑΝ ΤΟΣΟΙ.
-Κάποτε θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι δεν ήταν και τα έξι εκατομμύρια θύματα του ολοκαυτώματος Εβραίοι, αλλά ότι περίπου τα μισά (τρία εκατομμύρια) ήταν Πολωνοί, Σοβιετικοί, αιχμάλωτοι πολέμου, ομοφυλόφιλοι, Τσιγγάνοι, Μάρτυρες του Ιεχωβά, αντιστασιακοί κλπ.
-Κάποτε θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι το Ολοκαύτωμα δεν είναι ιδιωτική περιουσία των Εβραίων.
-Κάποτε θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι το Ολοκαύτωμα δεν δίνει στους Εβραίους το δικαίωμα να σκοτώνουν Παλαιστίνιους και να κάνουν εκκαθαρίσεις, εκτοπίσεις, σφαγές και κατακτητικούς πολέμους στην Μέση Ανατολή.
-Κάποτε θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι είναι νεοταξικός φασισμός και δικτατορία του χειρίστου είδους να σου επιβάλλουν με νόμο τι θα πιστεύεις και τι όχι.
-Κάποτε θα πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι δεν είναι γνώρισμα πολιτισμού και δημοκρατίας το να τιμωρούνται δια νόμου οι προσωπικές απόψεις και να θεωρούνται ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΚΕΨΗΣ.

Κλείνοντας αυτήν την σειρά για το ολοκαύτωμα, θα επαναλάβω και πάλι ότι δεν μπορώ να μην θαυμάσω τους Εβραίους για την εξυπνάδα, την εφευρετικότητα και την επιμονή με την οποία ταΐζουν κουτόχορτο όλο τον κόσμο για να προωθήσουν τα όποια συμφέροντά τους.
Μακάρι «να τους μοιάζαμε στο μικρό τους νυχάκι» όσον αφορά την πολιτική, οικονομική, θρησκευτική και ηθική προάσπιση της Ελλάδας μας αλλά με μία διαφορά: Να μην τους μοιάσουμε στις σφαγές που κάνουν.

4 ἀπαντήσεις στὸ “Παγκόσμια Ημέρα Ολοκαυτώματος (Συνέχεια 2)

 1. Μιχάλη μου, γνωρίζεις φαντάζομαι πως στην επιτροπή για την έγκριση των σχολικών βιβλίων στη χώρα μας συμμετέχει και εκπρόσωπος του Κ.Ι.Σ., έτσι; Ωραία πράγματα! Ο εβραίος αποφασίζει τί διδάσκονται τα ελληνόπουλα…

  Μοῦ ἀρέσει

  • Δεν το ήξερα αλλά είναι απόλυτα φυσικό κάτι τέτοιο. Εδώ είχαμε τις τελευταίες δεαετίες δύο εβραίους πρωθυπουργούς. Στο στέλεχος για την εκπαίδευση θα κολλούσαμε;

   Μοῦ ἀρέσει

   • Κοίτα, έχει μιά μικρή αλλά ουσιαστική διαφορά.
    Άλλο να σου κάνουν πλύση εγκεφάλου και να σου παρουσιάζουν ένα τεράστιο ψέμα ως αδιαμφισβήτητη αλήθεια στα 18 σου, ηλικία κατά την οποία αρχίζεις και ασχολείσαι, έστω και υποτυπωδώς, με την πολιτική κι ότι αυτό συνεπάγεται, κι άλλο να σου επιβάλλονται από την 1η δημοτικού ως συνείδηση “γεγονότα” όπως π.χ. το ψευδοκαύτωμα των εβραίων και οι 6 εκατ. πίτσες μπλε.

    Κι επειδή έχω όρεξη για πολυλογία, ως υστερόγραφο θα αναφέρω και μιά προσωπική εμπειρία.
    Θα’ μουν γύρω στα 8 όταν ο αχυρώνας στο χωριό πήρε φωτιά. Αυτό που μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση, και μου είχε μείνει, ήταν πως ενώ η σκεπή και το πάνω μέρος του αχυρώνα είχε καταστραφεί ολοσχαιρώς, το υπόλοιπο πλίθινο κτίσμα είχε μείνει άθικτο. Έπεφταν γύρω-γύρω πράγματα αλλά το κτίσμα ακλόνητο. Όταν, λοιπόν, στα 23 είδα “τους κακούς τρομοκράτες” (τον κακό τους τον καιρό) “να ρίχνουν” τους δίδυμους πύργους, η συνείδησή μου (ή μάλλον το υποσυνείδητο) μου έλεγε πως κάτι δεν κολλάει σωστά στο παζλ. Αφού αγόρασα βιβλία μηχανικής κλπ. βεβαιώθηκα πως οι αρχικές μου υποψίες ήταν πλήρως δικαιολογημένες καθώς αυτό το γεγονός, έτσι όπως παρουσιάστηκε, καταργεί κάθε γνωστό νόμο της Φυσικής αλλά και της ίδιας της φύσης.

    Δεν ξέρω εάν αυτό το γεγονός έχει περάσει πλέον στα σχολικά βιβλία, αλλά υποθέτω πως κάποια πολύ κοντινή μελλοντική στιγμή τα παιδιά μας θα μαθαίνουν, από πολύ ευαίσθητη ηλικία, πως οι κακοί τρομοκράτες χτύπησαν τη “μητέρα του πολιτισμού και των ελευθεριών” Αμερική και πως στην ουσία “στράφηκαν ενάντια σε όλην την ανθρωπότητα”. Και εννοείται πως όπως ακριβώς και με το ψευδοκαύτωμα των εβραίων, έτσι και με αυτό θα έχει ποινικοποιηθεί η αμφισβήτησή του.

    Η αλήθεια είναι αλήθεια, δεν χρειάζεται νόμο ή διατάγματα για να επιβληθεί. ‘Ισα-ίσα, όταν κάτι που επιδέχεται σημαντικής αμφισβήτησης και συζητήσεων ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ως συνείδηση και ως μη διαπραγμεύσιμο, τότε σαφέστατα εγείρει ισχυρές υποψίες περί της μη εγκυρότητάς του εξαρχής.

    Μιάς και τελείωσες την απάντησή σου με το “θα κολλούσαμε”, με παραπέμπεις στα διατάγματα του Μ. Κωνσταντίνου με τα οποία επιβλήθηκε η χριστιανική θρησκεία. Εδώ κατάφεραν οι εβραίοι να πείσουν εκατομμύρια κόσμο πως η Βίβλος είναι ιστορικό βιβλίο και πως ο Ιησούς ήταν ιστορικό πρόσωπο, εκεί θα κολλούσαμε;

    Και για να κλείσω το μήνυμα με το αντικείμενο του θέματος, από τους 20 ιστορικούς που έζησαν εκείνη την εποχή (Πλούταρχος κλπ.), 0 έως 100 Μετά Κοινής Χρονολόγησης, ο μόνος που έγραψε περί της ύπαρξης ενός προσώπου με Θεϊκές δυνάμεις ξέρεις ποιός ήτανε; Ο Φλάβιος Ιώσηπος. Περιττή και ασήμαντη λεπτομέρεια πως είναι ο μόνος εβραίος ιστορικός στη λίστα!

    Να με συγχωρείς για την πολυλογία.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.