Η Ελληνική αυτοκρατορία

Το να ισχυριστείς ότι κάποτε οι Έλληνες κυριαρχούσαν στον κόσμο σου δίνει αυτομάτως τον τίτλο του γραφικού από τους πολύ-πολιτισμένους αγράμματους που ξέρουν μόνο ότι λέει το κόμμα τους.
Έτσι κι αλλιώς η αγραμματοσύνη (που δεν έχει σχέση με τους τίτλους σπουδών) είναι η πιο διαδεδομένη φυσική ιδιότητα/ικανότητα που έχουν οι άνθρωποι.
Ας κερδίσω λοιπόν τους δικούς μου τίτλους του γραφικού:
Πρώτος τίτλος: Κάποτε υπήρξε μία παγκόσμια αυτοκρατορία. Ήταν μια πραγματικά ελληνική αυτοκρατορία! Στην μυθολογία της (δηλαδή στην ξεχασμένη πια ιστορία) περιγράφονται τρεις κατακλυσμοί. Από αυτό εξάγεται το συμπέρασμα ότι η ζωή της ήταν τεράστιας διάρκειας.
Δηλαδή, υπήρχαν Έλληνες επικυρίαρχοι παντού στην υδρόγειο; «Στην Χαβάη για παράδειγμα»; θα ρωτήσετε…
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ!
Διαφορετικά εξηγήστε τα παρακάτω στοιχεία. Παρακαλώ μόνο μην χρησιμοποιήσετε ανόητες δικαιολογίες όπως το τραβηγμένο από τα μαλλιά «τυχαίο».
Η περικεφαλαίες, ο μακρύς μανδύας, η Γοργόνα, η κυρίαρχη στάση των αγαλμάτων των Ελλήνων θεών και φυσικά ο μαίανδρος είναι πράγματα γνωστά σε όλους σας.
1

 

 

 

 

 

2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4

 

 

 

 

 

 

 

Έτσι λοιπόν έχουμε τα παρακάτω στοιχεία:
α) Όταν ο Κουκ ανακάλυψε την Χαβάη, κατέγραψε το γεγονός ότι οι Χαβανέζοι γνώριζαν τον σίδηρο και ότι έφεραν κάποια ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά (προφανές δείγμα πολύχρονης επιμειξίας με λευκά άτομα).
β) Ο μαίανδρος επικρατεί παντού στην Κίνα, αλλά και στους ναούς των ινδιάνων της Αμερικής.

5 6 (2)
Μεγάλα κτιριακά συγκροτήματα σε πολλές περιοχές στο Μεξικό ονομάζονται από τους ντόπιους «Palacios de las Grecas» δηλαδή τα Παλάτια των Ελλήνων…

6 (1)
γ) Ο μυθικός βασιλιάς της Χαβάης, μιμείται την θεά Αθηνά. Το δόρυ του αναφέρεται στις φωτογραφίες σαν «παράξενο» επειδή στην Χαβάη δεν είχαν τέτοιες λόγχες.

FILE - This Jan. 31, 2014, file photo, shows a statue of Hawaiian King Kamehameha I with snow-capped Mauna Kea in the distance, in Hilo, Hawaii. Part of Kamehameha's spear is missing. Police on Hawaii's Big Island are asking the public for help locating the top section of the spear, about 6 feet long, that's part of the statue of the Hawaiian warrior. Police say the spear was last seen Saturday, Sept. 5, 2015, and was reported missing Sunday. (AP Photo/Tim Wright, File)

7
δ) Το ελληνικό κράνος υπάρχει παντού από τα αγάλματα του βασιλιά και τα μουσεία μέχρι το οικόσημο της Χαβάης.

8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8 ε) Τα περίεργα καπέλα των βουδιστών μοναχών. Προσέξτε τις απομιμήσεις του ελληνικού κράνους, αλλά και το τεράστιο ελληνικό σκουφάκι του ενός στα αριστερά της δεύτερης εικόνας.

9 (1)9 (2)

 

 

 

 

ζ) Βλέπετε επίσης την Αζτέκικη, χαβανέζικη, και ινδική εκδοχή του κεφαλιού της Γοργόνας.
Οι χαβανέζοι πολεμιστές, πριν την μάχη, προσπαθούσαν να τρομάξουν τον αντίπαλο μιμούμενοι την τρομερή Γοργώ, που χρησιμοποιούσε η Θεά Αθηνά στην μάχη.

10 (1)10 (2)1010 (3)
Παραβλέπω δεκάδες άλλα στοιχεία όπως τοπωνύμια (πχ η Αγγλία έχει ένα νησί που λέγεται Μυκήνες!), ελληνικές και ελληνογενείς λέξεις στα πιο απίθανα σημεία του πλανήτη, αρχαιολογικά ευρήματα κλπ.
Παραμένουμε στην ουσία του θέματος και ήρθε η ώρα να κερδίσω το δεύτερο βραβείο γραφικού:
ΝΑΙ! Υπήρχε κάποτε ένας ελληνικός πολιτισμός, ο οποίος επικρατούσε σε παγκόσμιο επίπεδο. Απόρροια του πολιτισμού ήταν και η δημιουργία μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας που άφησε τα ίχνη της παντού στον κόσμο.
Όπως όμως οτιδήποτε υπάρχει στον Κόσμο, υπάκουε και αυτή στον Πρώτο και Απόλυτο Συμπαντικό Νόμο: «Ότι γεννιέται πρέπει να αναπτύσσεται συνεχώς, διαφορετικά πεθαίνει».
Από αυτόν τον νόμο δεν ξεφεύγει κανείς, ούτε το ίδιο το σύμπαν, πόσω μάλλον μία ανθρώπινη αυτοκρατορία.
Έτσι τώρα πια η αρχαία αυτοκρατορία έχει πεθάνει αλλά τα ίχνη της συνεχίζουν να υπάρχουν μέχρι σήμερα, ενώ τα τελευταία υπολείμματα των ένδοξων δημιουργών της εξαφανίζονται και αυτά στριμωγμένα στον στενό μητρικό χώρο από όπου πρέπει να ξεκίνησε κάποτε.
Ο τρομακτικά αναπτυγμένος αρχαίος ελληνικός πολιτισμός (μην μπερδεύετε την τεχνολογία με τον πολιτισμό) δεν ήταν παρά η σκιά της σκιάς του πρωταρχικού. Ήταν μία σπίθα από το τελευταίο κάρβουνο μίας τρομερής πολιτιστικής πυρκαγιάς που κατέκλυσε κάποτε τον πλανήτη.
Διαφορετικά δεν μπορεί να εξηγηθεί η μανία των αρχαίων να κάνουν εμφύλιους πολέμους.
Για όλα αυτά ένοχος είναι το «ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΓΩ». Οι άνθρωποι που λατρεύουν το θεοποιημένο και ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΓΩ, έχουν την παρακάτω συμπεριφορά:
ΕΓΩ έχω δίκιο και για να το αποδείξω θα σας σφάξω όλους.
ΕΓΩ θα επωφεληθώ με κάθε τρόπο ακόμα και προδίδοντας τους συμπολεμιστές και την πατρίδα μου.
ΕΓΩ κανονίζω τι είναι σωστό και τι όχι.
ΕΓΩ αποφασίζω για τα πάντα.
Αυτό το ΕΓΩ είναι που αποτελεί την δυναμίτιδα στα θεμέλια οποιουδήποτε πολιτισμού. Για να αναπτυχθεί ο οποιοσδήποτε πολιτισμός θα πρέπει να λιγοστεύει συνεχώς το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΓΩ. Όταν πάψει να το κάνει απλά εξαφανίζεται.
Έτσι και εμείς σαν Έλληνες εξαφανιζόμαστε.
Το μόνο που θα παραμείνει στον χώρο της πρώην κραταιάς Ελλάδας και νυν Ελλαδιστάν, θα είναι οι αρχαιολογικοί χώροι και μία σούπα από ημιμαθή, εξαθλιωμένα και παγκοσμιοποιημένα όντα που θα λατρεύουν δύο θεούς: το ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΓΩ και το 4G κινητό τους.
Έχω άδικο; ΜΑΚΑΡΙ να έχω…

3 ἀπαντήσεις στὸ “Η Ελληνική αυτοκρατορία

  1. !!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Πολύ καλά τα λες Μιχάλη

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.