Οι σκιές

Ο ήλιος έδυσε και ήρθε η νύχτα. Οι σκιές των σκοταδιών άρχισαν να σκιάζουν την πόλη. Μέσα στις σκιές των πολυκατοικιών μια σκιά στέκει ακίνητη. Κανείς δεν κινείται μέσα στις κρύες σκιές της βραδιάς. Η σκιερή σιλουέτα στέκει αόρατη μέσα στην σκιά της νύχτας. Μια εβδομάδα τώρα ένα σκοτεινό παιχνίδι εκτυλίσσεται στις σκιές. Η σκιά που παραμονεύει κρυμμένη στους ίσκιους της νύχτας παρακολουθεί ακούραστη.

Ξαφνικά μία σκιά εμφανίζεται από την σκιερή είσοδο της σκοτεινής πολυκατοικίας. Εξετάζει τις απειλητικές σκιές που την περικυκλώνουν και μετά προσπαθεί να χαθεί μέσα στο σκοτάδι. Στα χέρια της κρατάει ένα σκιερό αντικείμενο.

Η σκιά που, τόσες μέρες, παρακολουθούσε στις σκιές άρχισε να ακολουθεί την σκιά με το σκιερό αντικείμενο προσπαθώντας να παραμένει απαρατήρητη στις σκιές. Είχε γίνει η σκιά της σκιάς με το σκιερό αντικείμενο. Η σκιά ήταν χαρούμενη που είχε έρθει η ώρα να ανταμειφθεί για τους κόπους της. Έτσι δεν κατάλαβε ότι μια άλλη σκιά παρακολουθούσε την σκιά που παρακολουθούσε την σκιά με το σκιερό αντικείμενο. Και αυτή επίσης είχε τον ίδιο σκοπό. Η σκιά με το σκιερό αντικείμενο κατάλαβε ότι μέσα στους ίσκιους της νύχτας μια σκιά την ακολουθούσε. Προσπάθησε να γίνει ένα με τις σκιές της νύχτας.

Ήταν όμως αργά. Οι σκιές που την ακολουθούσαν δεν την έχασαν μέσα στους ίσκιους. Την πρόφτασαν και μια αδυσώπητη πάλη άρχισε ανάμεσα στις σκιές μέσα στην σκιά της νύχτας. Όλες οι σκιές ήθελαν το σκιερό αντικείμενο. Η μάχη έφτασε στο τέλος της. Μόνο μία από τις σκιές είχε μείνει όρθια με το σκιερό αντικείμενο του πόθου της στα χέρια.

Όμως… Τραγωδία!!!

Πάνω στην πάλη μέσα στους ίσκιους ανάμεσα στις σκιές, το σκιερό αντικείμενο είχε σπάσει και ήταν άχρηστο. Η σκιά απελπισμένη αισθάνθηκε έναν ισχυρό πόνο στο μέρος της καρδιάς. Ένας ίσκιος σκέπασε τα μάτια της, έπεσε και χάθηκε μέσα στους ίσκιους της νύχτας. Από την ανατολή ένα αμυδρό φως άρχισε να φωτίζει τις σκιές…

Μία ἀπάντηση στὸ “Οι σκιές

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.