Μετά την παλλόμενη (και μακρουλή) προσπάθεια εκπολιτισμού μας από τον (ή την;) Φάμπρ, η πολιτιστική επίθεση των πολύ, μα πολύ, μα πάρα πολύ πολιτισμένων Ευρωπαίων (που γενικά δεν αφήνουν τίποτε μακρύ να πέσει κάτω) και των πολύ, μα πολύ, μα πάρα πολύ πολιτισμένων Αμερικανών (που δεν περνάει μήνας να μην έχουν μερικές δολοφονίες στα σχολεία τους) συνεχίζεται ακάθεκτη.
Σε συνεργασία με τους ντόπιους πολύ, μα πολύ, μα πάρα πολύ πολιτισμένους δημοκράτες που δεν έχουν πατρίδα (γιατί ως γνωστόν το χρήμα και η βλακεία δεν γνωρίζουν σύνορα) έχουν στήσει (αυτό το τριήμερο) στον χώρο του Ταε-κβο-ντο μια «διαφορετική» έκθεση που την διαφήμιζαν με πανό στις αερογέφυρες και από την τηλεόραση.
Ακούσατε ακούσατε βλαχαδερά έλληνες και τρέξετε να προλάβετε!
Πάρτε μαζί σας και τα παιδιά σας. Εκεί θα μάθουν για ομοφυλοφιλία, σαδισμό, μαζοχισμό, στριπτίζ (τίμια δουλειά είναι και αυτή), και άλλα ωραία.
Είναι μία καταπληκτική ευκαιρία να τους μάθετε ότι η οποιαδήποτε σεξουαλική διαστροφή έχει ο καθένας είναι πολιτισμός και «διαφορετικότητα» και ότι εφόσον την αποδέχεσαι ΑΜΕΣΩΣ και χωρίς διαφωνίες είσαι ένας πολιτισμένος και κυρίως δημοκράτης άνθρωπος.
Διαφέρεις δε τελείως από αυτά τα φασιστικά γουρούνια, τους υπάνθρωπους που θέλουν να υπάρχει μία υποτυπώδης ευπρέπεια στην κοινωνική συμπεριφορά (αφού σε προσωπικό επίπεδο αυτό επαφίεται στην διάθεση του καθενός).
Τελικά όπως λέει η Αποκάλυψη, ο διάβολος λύθηκε για χίλια χρόνια. Αυτό βασικά σημαίνει ότι δεν θα υπάρξει έγκλημα κάθε είδους που να μην γίνει τελικά συνηθισμένο, και άνευ σημασίας, στην επιφάνεια αυτού του πολύ, μα πολύ, μα πάρα πολύ πολιτισμένου πλανήτη.
Και ξέρετε; Το κακό δεν είναι ότι η όποια διαστροφή και οι οπαδοί της θα συνεχίσουν να αυξάνονται, είναι φυσικό αφού πάντα η κατηφόρα είναι ευκολότερη και δεν χρειάζεται καμία προσπάθεια.
Το κακό είναι η «δημοκρατία». Γιατί μετά από κάποιο διάστημα θα είναι ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ όσοι δεν είναι «διαφορετικοί» να μην είναι διαφορετικοί αλλά όμοιοι. Σήμερα «αυτοί» έχουν το δικαίωμα να είναι «διαφορετικοί» όσο είναι μειοψηφία. Όταν όμως θα γίνουν πλειοψηφία τότε εσείς δεν θα έχετε το δικαίωμα να είσαστε απλά διαφορετικοί.
Βιβλία για υγεία και επιβίωση
ΠΑΡΑΚΑΛΩ κατεβάστε τα παρακάτω βιβλία.
1] Το βιβλίο των πόνων του σώματος
2] Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες
3] Θεραπεία όλων των προχωρημένων καρκίνων
4] Συσσωρευτής οργόνης του Ράιχ
5] Swedish Bitters
6] Πληροφορίες για τα βιβλία
Επίσης μπείτε εδώ και κατεβάστε μερικά βιβλία για ΕΠΙΒΙΩΣΗ
Όλα τα βιβλία έχουν σχέση με την υγεία σας. Είναι «καθαρά» χωρίς ιούς. Μοιράστε τα με την σειρά σας σε όποιον θέλετε. Όσοι περισσότεροι τα πάρουν τόσο το καλύτερο. Αν ξέρετε κάποιον σχετικό με ιατρική, που να μην είναι υπάλληλος αλλά να αγαπάει την ιατρική και τις θεραπείες, δώσε του ειδικά τα δύο πρώτα. Στο «Η θεραπεία για όλες τις ασθένειες» υπάρχει μία μικρή ηλεκτρονική συσκευή που μπορεί να σκοτώσει εύκολα παράσιτα ιούς και μικρόβια.- ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ: Εσωτερικός Άνθρωπος
- Καθαρισμός τζαμιού στο ενεργειακό τζάκι
- Η απάτη της ψυχολογίας
- ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ: Η πραγματική παγκοσμιοποίηση
- Η πραγματική παγκοσμιοποίηση [εμείς και οι άλλοι]
- Ναι υπάρχει Κόλαση/Διάβολος/Κάρμα - δ μέρος
- 19 Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΓΩ
- 11 ΑΚΤΙΝΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
- Η επιστήμη που μας κρύβουν (ελαιόδεντρα)
- Η επιστήμη που μας κρύβουν
Κάντε και κανένα like άχρηστοι και απαίσιοι επισκέπτες…
- Follow Μιχάλης on WordPress.com
Στατιστικά
- 251.844 hits
Για επίσκεψη
Έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μοῦ ἀρέσειΜοῦ ἀρέσει