Γλυκό (λεμόνι) για τεμπέληδες

Μετά το φαγητό συνήθως οι περισσότεροι τρώνε και ένα γλυκάκι.
Άλλοι θα φάνε στα ενδιάμεσα.
ΠροσωπικIMG_3060ά, αν και αποφεύγω τα γλυκά, καμιά φορά εφαρμόζω μία συνταγή της μάνας μου. Όταν ήμουν μικρός έξυνε την φλούδα από τα στημένα λεμόνια και αφού έριχνε ζάχαρη μου έδινε να φάω.
Εγώ βελτίωσα την συνταγή επί το τεμπελικότερο και το νοστιμότερο.
Αποφύγετε τα εισαγόμενα λεμόνια που η φλούδα τους είναι λεπτή και σκληρή σαν σόλα. Πάρτε ένα καλό, ελληνικό, ζουμερό, παχύφλουδο, μυρωδάτο λεμόνι.
Αφού το στύψετε πασπαλίστε το με ζάχαρη και κανέλα και φάτε το. Να είσαστε σίγουροι ότι θα αποζημιωθείτε για τον τρομερό κόπο που κάνατε!
Επίσης θα μπορούσατε να βάλετε μέλι αντί για ζάχαρη.
Τέλος αν δείτε ότι η γεύση είναι πολύ έντονη για τα γούστα σας ξύστε λίγο την φλούδα με τον τρίφτη για να φύγουν μερικά από τα αιθέρια έλαια της φλούδας.

 

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...