Εύκολο κόψιμο λαχανικών

Το κόψιμο των λαχανικών (καρότα, κρεμμύδια, κολοκυθάκια, καρότα κλπ) προϋποθέτει αρκετή φασαρία, επειδή πρέπει κάθε τόσο να μεταφέρετε τα κομματάκια δίπλα και να τα αδειάζετε στην κατσαρόλα ή το τηγάνι.
Ένα κόλπο θα διευκολύνει τα πράγματα.
Εφόσον μαγειρεύετε σε κατσαρόλα με μακρύ χέρι ή σε βαθύ τηγάνι, ακουμπήστε το σανιδάκι κοπής επάνω στο χέρι του σκεύους και στο χείλος του. Έτσι κάθε τόσο απλώς θα σπρώχνετε τα υλικά που θα πέφτουν αμέσως μέσα στο σκεύος.

Κόψιμο στο τηγάνι (1)

Advertisements

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google+. Ἀποσυνδεθῆτε / Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...