Σύμφωνο συμβίωσης και ανθρώπινα δικαιώματα (2)

Συνέχεια του «Σύμφωνο συμβίωσης και ανθρώπινα δικαιώματα (1)»

Ξέρετε ποιοι είναι οι σημαντικότεροι υποστηρικτές του συμφώνου συμβίωσης;
Όσο και αν σας φαίνεται παράξενο είναι εκείνοι που αντιδρούν:
1) Η Χρυσή Αυγή. Οι χρυσαυγίτες έχουν αποκτήσει μια σχετικά κακή φήμη, λόγω της εντατικής προπαγάνδας των ΜΜΕ αλλά και λόγω της δικής τους ανεγκεφαλιάς. Παρουσιάζουν μία υπερβολικά «επιθετική» συμπεριφορά, ενώ στην πραγματικότητα αμύνονται. Δεν έχουν αντι-πρόταση για το σύμφωνο συμβίωσης. Απλά αρνούνται την πραγματικότητα.
2) Η Ορθόδοξη Εκκλησία. Παρουσιάζει συμπεριφορά παρόμοια με της Χρυσής Αυγής. Αν και κατέχει απίστευτα σημαντικούς πνευματικούς θησαυρούς, τους έχει θάψει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Αυτό βέβαια είναι η κοινή, φυσική μοίρα όλων των πνευματικών θησαυρών που αρχίζουν πάντοτε πετροβολούμενοι και τελειώνουν σαν ξερές, κατεστημένες προκαταλήψεις.
Η εκκλησία αποδυναμωμένη από τα επί σειρά δεκαετιών σκάνδαλα (οικονομικά και ηθικά) βρίσκεται και αυτή σε άμυνα. Παρουσιάζει και αυτή μέσω των εκπροσώπων της μία υπερβολικά «επιθετική» συμπεριφορά.
Αυτήν την συμπεριφορά την περιμένουν «πως και τι» τα κοράκια των ΜΜΕ. Θα την αναπαράγουν και θα την φουσκώσουν για να την καταναλώσουν τα πρόβατα/ψηφοφόροι.
Θα την αντιπαραβάλλουν επίσης με την ΗΡΕΜΗ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ και ΓΕΜΑΤΗ «ΑΝΘΡΩΠΙΑ» εικόνα των υπέρμαχων της ομοφυλοφιλίας που συνήθως αποτελούνται από ηθοποιούς, συγγραφείς και άλλους ανθρώπους «του πνεύματος».
Τελικά η μεγάλη ανθρώπινη μάζα:
-ζαβλακωμένη από τις απανωτές οικονομικές επιθέσεις…
-τρομοκρατημένη για το ενδεχόμενο να πεθάνει της πείνας αν πει όχι στους βρικόλακες που ρουφάνε το αίμα των λαών…
-φοβισμένη από το ενδεχόμενο να «ανέβει ο φασισμός» (λες και αυτό που ζούμε σήμερα δεν είναι φασισμός του χειρότερου είδους)…
αποδέχεται οτιδήποτε απαιτήσει η Νέα Τάξη στον δρόμο για μία παγκόσμια σούπα ανίκανων, ανήμπορων, φοβισμένων ανθρώπων χωρίς προσωπικότητα, έθνος, θρησκεία, ήθη και έθιμα που το μόνο τους όφελος είναι ότι φυτοζωούν για όσα χρόνια τους επιτρέψει το Κατεστημένο να φυτοζωούν.
Ποιός θα μπορούσε όμως να είναι όμως ο αντίλογος στο σύμφωνο; Αν και πρακτικά δεν πρόκειται να φέρει αποτέλεσμα στην συνέχεια (3) της ανάρτησης θα προσπαθήσω να τον αναπτύξω.

2 ἀπαντήσεις στὸ “Σύμφωνο συμβίωσης και ανθρώπινα δικαιώματα (2)

  1. Αὐτόματη εἰδοποίηση σύνδεσης: Σύμφωνο συμβίωσης και ανθρώπινα δικαιώματα (3) | αἰέν ἀριστεύειν

  2. Μ αρεσει i like

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.