Το αλεξίπτωτο (3)

Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, στην όλη κατάσταση δεν φταίνε μόνο οι πολιτικοί. Και οι ψηφοφόροι επιδεικνύουν μία παράλογη συμπεριφορά. Είτε πιστεύουν αυτά που τους λένε, είτε ακολουθούν συμπεριφορές που καταλήγουν σε αδιέξοδο (πχ υποστηρίζοντας πεισματικά κάποιο κόμμα), χωρίς να αλλάζουν την δράση τους, Εξ ού και το τρίτο αρκετά παλιό ανέκδοτο:

Στον λόχο αλεξιπτωτιστών ετοιμάζονται για την πρώτη τους πτώση με αλεξίπτωτο. Ο εκπαιδευτής τους λέει:
-Θα μπείτε στην ντακότα και θα σας ανεβάσει στα δέκα χιλιάδες πόδια. Μόλις ανάψει το κόκκινο φως θα πηδήξετε, θα μετρήσετε μέχρι το δέκα και θα τραβήξετε το σκοινί. Θα ανοίξει το αλεξίπτωτο και όταν κατεβείτε θα σας πάρουν τα ρέο και θα σας πάνε στο στρατόπεδο.
Οι ντακότες ανεβαίνουν, οι αλεξιπτωτιστές (μεταξύ τους και ένας βραδύγλωσσος) πηδάνε και αρχίζουν να κατεβαίνουν αργά , αλλά ένας πηγαίνει βολίδα κάτω χωρίς να ανοίξει το αλεξίπτωτο. Σκάει στο έδαφος και ο εκπαιδευτής μαζί με κάποιους νοσοκόμους τρέχουν στο σημείο της πτώσης. Ως εκ θαύματος ο εκπαιδευόμενος είναι ακόμα ζωντανός και προσπαθεί να πει κάτι, ο εκπαιδευτής σκύβει κοντά του και τον ακούει να λέει:
-Δ-δ-δ-δε-δε-δεκκκκκ-δέκα…

Μία ἀπάντηση στὸ “Το αλεξίπτωτο (3)

  1. Μπράβο Μιχάλη με τα ωραία σου!!!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.