Το αλεξίπτωτο (2)

Είναι επίσης γνωστό ότι οι κατέχοντες οποιοδήποτε αξίωμα, και ειδικά οι πολιτικοί,  λένε πολλά ψέματα. Ο κόσμος -ως συνήθως- πιστεύει τα ψέματα αυτά, μόνο μερικοί υποψιάζονται κάτι όταν συνήθως είναι πολύ αργά. Εξ ού και το δεύτερο επίσης αρκετά παλιό ανέκδοτο:

Στον λόχο αλεξιπτωτιστών ετοιμάζονται για την πρώτη τους πτώση με αλεξίπτωτο. Ο εκπαιδευτής τους λέει:
-Θα μπείτε στην ντακότα και θα σας ανεβάσει στα δέκα χιλιάδες πόδια. Μόλις ανάψει το κόκκινο φως θα πηδήξετε, θα μετρήσετε μέχρι το δέκα και θα τραβήξετε το σκοινί. Αν δεν ανοίξει μετρήστε πάλι μέχρι το δέκα και τραβήξτε το εφεδρικό σκοινί. Θα ανοίξει το αλεξίπτωτο και όταν κατεβείτε θα σας πάρουν τα ρέο και θα σας πάνε στο στρατόπεδο.
Ένας εκπαιδευόμενος πηδάει, μετράει μέχρι το δέκα, τραβάει το σκοινί, αλλά τίποτε. Το αλεξίπτωτο δεν ανοίγει. Μετράει και πάλι μέχρι το δέκα, τραβάει το εφεδρικό σκοινί αλλά και πάλι τίποτε. Ούτε αυτήν την φορά ανοίγει το αλεξίπτωτο. Και ο εκπαιδευόμενος (σε ελεύθερη πτώση) μονολογεί:
-Τον κερατά τον λοχία. Ψέματα μας είπε. Να δεις που ούτε τα ρέο θα περιμένουν από κάτω!!!

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.