Ε, όχι και μας παρακολουθούν!!! (συνέχεια)

Θυμάστε το τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι του Στάρ;
Θυμάστε το τηλεκατευθυνόμενο πάνω από το υπουργείο αμύνης; (σιγά μΔιαφάνεια1ην το θυμάστε!)
Έχετε δει το ελικοπτεράκι που πετάει μόνιμα πάνω από τον Φλοίσβο κάνοντας διαφήμιση τα βράδια;
Στην γειτονιά μου γίνεται μία έκθεση-σεμινάριο φωτογραφίας. Περνώντας από εκεί μία κοπέλα μου έδωσε ένα διαφημιστικό.
Επιτέλους κύριοι. Ήρθαν και στο Ελλαντιστάν τα νέα αμερικάνικα γκάτζετ για να παίζετε και να νοιώθετε πολιτισμένοι. Μπορείτε να παρακολουθείτε την φιλενάδα σας για να δείτε αν σας τα φοράει, να τραβήξετε φωτογραφίες εν αγνοία των ενοίκων ενός διαμερίσματος, να καταγράψετε συνομιλίες, να πάρετε μάτι άμα λάχει και άλλα πολλά ενδιαφέροντα κατασκοπευτικά. Και όλα αυτά μόνο με 3 μέχρι 4 χιλιάδες ευρώ. Τρέξτε γιατί έχει και εκπτώσεις!
Βέβαια θα μΔιαφάνεια2ου πείτε ότι κανένας δεν θα σας παρακολουθήσει από την βεράντα σας. Κανένας δεν θα σας μαγνητοφωνήσει ούτε θα σας φωτογραφίσει (για οποιονδήποτε λόγο). Επίσης κανένας δεν θα σας πετάξει (αργότερα στον χρόνο προβλέπονται και αναβαθμίσεις…) μέσα στο δωμάτιο έναν εκρηκτικό μηχανισμό, ρομποτάκια-κοριούς ή ακόμα και ρομποτάκια δολοφόνους, εάν βέβαια αξίζετε τέτοιον κόπο.
Όλα μα όλα είναι φαντασίες δικές μου. Ξέρετε δα ότι έχω κολλήσει οξεία συνομωτίτιδα και παντού βλέπω θεωρίες συνομωσίας.
Εξάλλου όμως λέει και το διαφημιστικό τα εργαλεία αυτά είναι για φωτογράφους, αρχιτέκτονες, αρχαιολόγους και άλλοι ειρηνικά εργαζόμενοι. Σιγά μην τα αγοράσουν κομπιναδόροι, ληστές, συμμορίτες και άλλοι συναφείς επαγγελματίες…

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.