Έ, όχι και μας παρακολουθούν!!!

Το ότι μας παρακολουθούν και μας καταγράφουν είναι γνωστό από χρόνια. Άλλωστε το αποκαλύπτουν ευθαρσώς στα κατασκοπευτικά κινηματογραφικά έργα, τα οποία ως γνήσιοι καταναλωτές κουτόχορτου τα θεωρείτε «τέχνη» και φαντασία.
Το Έχελον και δεκάδες άλλες μηχανές αναζήτησης που παρακολουθούν δισεκατομμύρια μηνύματα (γραπτά ή φωνητικά) ταυτόχρονα και ψάχνουν για λέξεις κλειδιά είναι πράγματα «γνωστά και στις κότες». Και τα στοιχεία τους γίνονται αντικείμενο εμπορίου στην «δημοκρατική καρδιά της υφηλίου» τις ΗΠΑ, με τεράστια ετήσια κέρδη.
Εξάλλου παλαιότερα είχα κάνει μία ανάρτηση για την ανόητη συνήθεια όλων να ανεβάζουν από μόνοι τους στο διαδίκτυο όλα τα προσωπικά τους στοιχεία, ακόμα και τις φωτογραφίες των παιδιών τους. Αλλά φυσικά προφανώς ασχολούμαι με θεωρίες συνομωσίας και τα πιστεύω αυτά.
Μόλις άνοιξα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μου και εμβρόντητος έπεσα επάνω σε ένα αποκαλυπτικό μήνυμα.
Κάποιος διαφημίζει ότι μπορεί για λίγα ευρώ να δώσει καταλόγους με ονόματα, διευθύνσεις, τηλέφωνα, φαξ, email, διεύθυνση ιστότοπου και άλλα στοιχεία των ιθαγενών στο Ελλάντα, σε όποιον ενδιαφερόμενο πληρώσει, έμπορο ή μη. Συνολικά αφορά κάπου 350.000 καταγεγραμμένα άτομα.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έφτασε και στην Ελλάδα ο αμερικάνικος πολιτισμός που σαν φιλοσοφία έχει το «τα πάντα πουλιούνται και αγοράζονται» (ακόμα και οι ψυχές σας).
Η απόδειξη στις παρακάτω εικόνες.

123

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.