Ποιος Έμπολα;

Που πήγε άραγε ο Έμπολα; Γιατί εξαφανίστηκε από τις ειδήσεις;
Μήπως σταμάτησε η επιδημία;
Μήπως έπαψαν να πεθαίνουν άχρηστοι Αφρικανοί;
Μήπως δεν είναι πλέον απειλή για ξέσπασμα παγκόσμιας πανδημίας;
Μήπως εμφανίστηκε κάτι σημαντικότερο που «σκέπασε» το τρομερό αυτό πρόβλημα;
Τίποτε από όλα αυτά.
Πρόκειται για την απλή διαδικασία κατανάλωσης ειδήσεων. Και μία είδηση δεν φέρνει ακροαματικότητα όταν είναι συνέχεια η ίδια.
Ο ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟΣ ανθρώπινος ψυχισμός ΒΑΡΙΕΤΑΙ τα ίδια και τα ίδια όσο σημαντικά και αν είναι αυτά. Χρειάζεται, ή μάλλον απαιτεί, «νέες και φρέσκιες» ειδήσεις που να του τσιγκλάνε και λίγο το σεξουαλικό ένστικτο ή την επιθυμία για λαμπρή ζωή.
Έτσι ποτέ δεν θα βαρεθεί να ακούει από ανεγκέφαλες τηλεπαρουσιάστριες και «καταξιωμένους» δημοσιογράφους κάθε είδους μπούρδα για ντόπιους επώνυμους, τρομερούς ποδοσφαιριστές, σεξ-σίμπολ και ότι άλλη ηλίθια είδηση μπορεί να παραχθεί από τον ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΜΕΝΟ πολιτισμό που έχουμε δημιουργήσει.
Με λίγα λόγια διαστρεβλωμένοι ψυχικά καταναλωτές, απαιτούν «φρέσκο πράμα» που τους το ταΐζουν διαστρεβλωμένοι ψυχικά παραγωγοί κουτόχορτου.
Φυσικά θα αρνηθείτε ότι ανήκετε σε αυτήν την απεχθή κατηγορία των ανθρώπων με τον διαστρεβλωμένο ψυχισμό.
Εσείς είσαστε καλοί, έξυπνοι, συμπονετικοί, έχετε καλές προθέσεις και θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο, αλλά όλως περιέργως οι υπόλοιποι κακοί άνθρωποι σας εμποδίζουν. Για κάποιον απροσδιόριστο λόγο οι προσπάθειές σας να φτιάξετε καλά παιδιά, καλή οικογένεια και μια όμορφη κοινωνία αποτυγχάνουν παταγωδώς, και φυσικά δεν φταίτε εσείς για αυτό.
Φυσικά θα αντιδράσετε θεωρώντας ότι λέω μπούρδες ή ακόμα και αν παραδεχθείτε ότι έχω δίκιο, σε περίπου μισό δευτερόλεπτο θα το έχετε ξεχάσει. Έχετε χάσει εδώ και αιώνες την ικανότητα αυτοκριτικής και οτιδήποτε σας θυμίζει ότι δεν είσαστε αυτό που νομίζετε ότι είσαστε, απορρίπτεται αυτομάτως.
Δεν περιμένω να παραδεχθείτε τέτοια «βαριά πράγματα», αφού ως άνθρωπος με διαστρεβλωμένο ψυχισμό μπορώ να αναγνωρίζω τους ανθρώπους με διαστρεβλωμένο ψυχισμό. Ένας κλέφτης αναγνωρίζει έναν άλλον κλέφτη.
Μπορείτε τουλάχιστον να παραδεχθείτε ότι σας αρέσει να είσαστε καταναλωτές ηλίθιων ειδήσεων;
Είναι ένα μικρό πρώτο βήμα…

2 ἀπαντήσεις στὸ “Ποιος Έμπολα;

  1. ε λοιπόν έχεις δίκηο… και δεν θα το ξεχάσω σε μισό δευτ.
    και δεν είμαι καταναλωτής ηλίθιων ειδήσεων… (γιατί απλούστατα σταμάτησα να βλέπω ειδήσεις … ), δεν θεωρώ τον εαυτό μου ηλίθιο και πιστεύω πως σαν και μένα είναι πολλοί…

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Αυτό είναι καλό.

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.