Αρωματισμένα μακαρόνια

Τα μακαρόνια σας θα αρωματιστούν, αν την τελευταία στιγμή που θα τα βγάλετε ρίξετε λίγη ρίγανη. Δεν πρέπει να βάλετε πολλή ούτε να την αφήσετε να βράσει πολύ, γιατί θα δώσει μία γεύση πικρίλας που ίσως να μην σας αρέσει.
Μπορείτε επίσης να τα βράσετε στην κατσαρόλα όπου έχετε φτιάξει την σάλτσα σας. Θα «λερωθούν» με το λίγο λάδι και τα κομματάκια που κόλλησαν στην κατσαρόλα κατά το ψήσιμο.

2 ἀπαντήσεις στὸ “Αρωματισμένα μακαρόνια

  1. βάλε μαζί και λίγο σκόρδο με τη ρίγανη….

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.