Σάλτσα για τεμπέληδες

Κόψτε την ντομάτα σε κομμάτια, ακόμα και στα τέσσερα αν παρα-βαριόσαστε!
Εγώ προσωπικά δεν βγάζω ούτε το «ξυλάκι» όπως βλέπετε και στην εικόνα.

Βάλτε την κατσαρόλα να βράσει σε χαμηλή φωτιά. Στο τέλος θα έχετε αυτό το αποτέλεσμα.


Η σάλτσα πήζει (ΧΩΡΙΣ κρεμμύδι) και γίνεται ελαφριά και νόστιμη ακόμα και χωρίς να προσθέσετε τίποτε. Πολλές φορές μάλιστα η σάλτσα καίγεται λίγο στον πάτο και δίνει μία χαρακτηριστική μυρωδιά.

Προφανώς όμως μπορείτε να βάλετε λάδι, αλάτι και μερικά μυρωδικά, ανάλογα με τα γούστα σας.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.