Κριτσίνια για τεμπέληδες

IMG_8992

Πήρα πίτουρο βρώμης. Του έβαλα νερό μέχρι να γίνει σαν ζύμη. Του έβαλα και λίγο λάδι, αλλά ή γεύση του δεν με ενθουσίασε. Την επόμενη φορά δεν θα βάλω.
Άφησα λίγη ώρα το μίγμα για να πήξει αρκετά και έπειτα το έπλασα πρόχειρα σε μακριά κριτσίνια. Το έψησα κάπου μία ώρα στους 180 βαθμούς. Δεν κόλλησαν καθόλου στα ταψιά.
Όπου τα κριτσίνια ήταν λεπτά έγιναν τραγανά και κρατήθηκαν έτσι μέχρι το τέλος της ζωής τους!
Όπου τα κριτσίνια ήταν πιο χοντρά έμοιαζαν περισσότερο με ψωμί που έβγαζε εύκολα ψίχουλα.
Θα μπορούσε κάποιος να προσθέσει τυρί, σταφίδες ή ελιές για να φτιάξει τα αντίστοιχα κριτσίνια.

 

2 ἀπαντήσεις στὸ “Κριτσίνια για τεμπέληδες

  1. να δοκιμάσεις να βάλεις λίγο κρασί…

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.