Ένα δυστύχημα «μία από τα ίδια»

Πραγματικά οι μυστικές υπηρεσίες των αμερικανών δεν έχουν καθόλου φαντασία.
Η πτώση αεροσκαφών είναι το μόνιμο εργαλείο για να ξεφορτωθούν προέδρους λατινοαμερικάνικων χωρών ή γενικά σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα. Πρέπει βέβαια να ομολογήσω ότι είναι ένα πολύ βολικό μέσον. Ρίχνεις μία ρουκέτα με στέλθ και το αεροπλάνο θα συντριβεί «για άγνωστη αιτία». Σίγουρα τώρα θα έχουν μπει στο παιχνίδι τα λέιζερ και οι δέσμες σωματιδίων. Ένα καλό μπλοκάρισμα στα όργανα είναι αρκετό να ρίξει και το πιο σύγχρονο αεροσκάφος.
Ακόμα και στην «πολιτισμένη»  Ευρώπη συμβαίνουν τέτοια κόλπα. Στην ανάρτηση «Ουκρανία και επιθετικός καπιταλισμός», στις 22-2-2014 είχα γράψει:
2) Δυστυχήματα: Όλως περιέργως, σχεδόν το σύνολο των θανάτων προέδρων και πρωθυπουργών στην νότιο Αμερική, οφείλεται σε «ανεξιχνίαστα» αεροπορικά ατυχήματα. Όλως περιέργως όλοι οι πρόεδροι αντιδρούσαν στην αμερικανική πολιτική και πάλι όλως περιέργως οι διάδοχοί τους ενέδιδαν στην αμερικανική «ελεύθερη αγορά». Τα ΜΜΕ «κάνουν μόκο» για το θέμα και οι σκουπιδοφάγοι καταναλωτές ασχολούνται με το βρακί της κάθε τυχάρπαστης «σελέμπριτι» και το γκολ της ομαδάρας τους. Επειδή η συνταγή είναι πολύ επιτυχημένη εφαρμόζεται και στην Ευρώπη. Δεν το πιστεύετε; Μόλις πριν μερικά χρόνια στην Ρουμανία έπεσε ένα αεροσκάφος και σκοτώθηκε ολόκληρη η αντι-ευρωπαϊκή κυβέρνηση. Αυτοί που ανέλαβαν εφάρμοσαν αμέσως φιλο-ευρωπαϊκή πολιτική. Μόνο ένας ηλίθιος δεν καταλαβαίνει ότι το δυστύχημα ήταν σκόπιμο. Ακόμα και στο Ελλαντιστάν συνέβη ένα «περίεργο» και χωρίς αιτία δυστύχημα. Θυμάστε τον τραυματισμό του κυβερνητικού στελέχους, όταν το αεροσκάφος άρχισε να κάνει ανεξήγητες βουτιές; Σιγά μη τον θυμόσασταν!
Τώρα θα βάλετε στοίχημα ότι το αεροπλάνο έπεσε αππο κάποια «αεριώδη» αιτία; Μην βάλετε…

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.