Φόνος από σατανιστή; Έ και λοιπόν;

Πριν λίγες ημέρες κάποιος έκανε φόνο με σκοπό να έχει «σατανιστικά οφέλη».
Το θέμα απετέλεσε την χαρά των κίτρινων ΜΜΕ που θα ξοδέψουν εβδομάδες γράφοντας «αποκαλυπτικές» ΜΠΟΥΡΔΕΣ σχετικά με το θέμα.
Εσείς τι κάνετε; Στεναχώριεστε; Φοβόσαστε; Ανησυχείτε;
Να μου επιτρέψετε την έκφραση «σιγά μη σκίσετε το καλσόν»!
Τι παράξενο βλέπετε στο θέμα αυτό;
-Εδώ και χρόνια υπάρχουν εκκλησίες του Σατανά στην «πολιτισμένη δύση». Αντίστοιχες εκκλησίες που υπάρχου στον Τρίτο Κόσμο δεν μας ενδιαφέρουν, γιατί δεν έχουν ούτε πολιτική ούτε οικονομική δύναμη για να επηρεάσουν τα ανθρώπινα κοπάδια, όπως η δυτικές.
-Εδώ και χρόνια η «μοντέρνα» δυτική μουσική εξυμνεί τα ναρκωτικά και τον Σατανά.
-Εδώ και χρόνια τα μουσικά ροκ συγκροτήματα ντύνονται ανάλογα και οι ΑΝΑΠΟΔΕΣ πεντάλφες πέφτουν σύννεφο στις αφίσες και στους δίσκους.
-Το Χόλυγουντ έχει βγάλει χιλιάδες έργα με θέμα τον σατανισμό και τις τελετές μαύρης μαγείας.
-Το μιούζικαλ «Δαίμονες» της Βίση, όπου αναπαριστούσαν σατανιστικές τελετές και υπογραφές συμβολαίων με τον διάβολο, παιζόταν για χρόνια.
-Η δυτική κουλτούρα και «παιδαγωγική» διδάσκει τους ανθρώπους από μωρά ότι είναι το κέντρο του κόσμου και ότι πρέπει «να τα θέλουν όλα και να τα θέλουν τώρα» όπως λέει και ο «επαναστάτης» Παπακωνσταντίνου.
Τι απλούστερο, λογικότερο και πιο αναμενόμενο να εμφανιστεί και στο Ελλαντιστάν η μόδα των φόνων, των σατανιστικών τελετουργιών και των λοιπών δραστηριοτήτων που έχουν σχέση με τον «δυτικό πολιτισμό» που καταναλώνουμε αδιακρίτως;
Τώρα πιάσατε να ανησυχήσετε;
Όσο για τον Αντίχριστο, με τον οποίο υποτίθεται έχουν σχέση οι σατανιστές, να μην τον φοβόσαστε, γιατί δεν είναι παρά ένα παραμύθι (έτσι όπως μας τον διδάσκουν βέβαια). Εμείς (σαν ανθρωπότητα) είμαστε ο Αντίχριστος, που έχει έρθει ήδη με την τεχνολογία του, και κυριαρχεί παντού και κάθε γόνατο υποκλίνεται μπροστά στα θαύματά του. Και ήρθε για να μείνει…

Μία ἀπάντηση στὸ “Φόνος από σατανιστή; Έ και λοιπόν;

  1. Εμείς (σαν ανθρωπότητα) είμαστε ο Αντίχριστος, που έχει έρθει ήδη με την τεχνολογία του, και κυριαρχεί παντού και κάθε γόνατο υποκλίνεται μπροστά στα θαύματά του. Και ήρθε για να μείνει…
    ακριβώς έτσι….

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.