Συγχαρητήρια ΔΝΤ και προφανής ανάγκη για επιβίωση

Είδα ότι το ΔΝΤ συνεχάρη την κυβέρνηση για το «έργο» της, αφού το 2020 ή 3020 ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων το χρέος μας θα είναι βιώσιμο. Και δήλωσε (πράγμα καθόλου παράξενο) ότι ΦΥΣΙΚΑ χρειάζονται νέα μέτρα. Είναι προφανές ότι θα μου χρειαστούν οι γνώσεις που απέκτησα γιατί σε λίγο θα πάρουμε τα βουνά για να ζήσουμε!
Πριν από τρία σχεδόν χρόνια, μου ζητήθηκε να γράψω ένα βιβλίο επιβίωσης με όσες το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για όσο το δυνατόν περισσότερες καταστάσεις.
Από αυτήν την δουλειά έμαθα πολλά πράγματα και έμεινα έκπληκτος από τις πολλές μεθόδους «επίτευξης στόχων» σε κατάσταση επιβίωσης, που μπορεί να σκεφτεί κάποιος.
Μετά από αυτό αποφάσισα να κάνω ένα «άχρηστο δώρο» στον εαυτό μου.  Άχρηστο γιατί είναι πολύ δύσκολο να βρεθώ σε μία παρόμοια κατάσταση μέσα στην Ελλάδα, τουλάχιστον όσο υπάρχει κάποια σχετική σταθερότητα και εάν δεν ξανα-παρέμβει το ΔΝΤ βεβαίως. Έφτιαξα ένα σακίδιο, και το εφοδίασα με διάφορα πράγματα, τα οποία σκέφτηκα ότι θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν σε μία κατάσταση επιβίωσης στην Ελλάδα.
Το «δώρο» θα πρέπει να μου στοίχισε κάπου 200 ευρώ. Ευτυχώς για εμένα έχω ακόμα την πολυτέλεια αυτή, σε αντίθεση με πολλούς άλλους συμπατριώτες μας που βρίσκονται κυριολεκτικά στον δρόμο.
Στο βίντεο μπορείτε να δείτε το «μικρό σετ επιβίωσης» αποτελούμενο από ένα χειροποίητο μαχαίρι και μερικά βασικά για άναμμα φωτιάς.
Αν κάποιος χρειάζεται κάποια συμβουλή σχετικά με τέτοια θέματα μπορεί να με ρωτήσει, αφού θεωρώ τον εαυτό μου «ειδικό» τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο!

Μία ἀπάντηση στὸ “Συγχαρητήρια ΔΝΤ και προφανής ανάγκη για επιβίωση

  1. Μπράβο Μιχάλη μας!!! Πάντα τέτοια!!!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.