Η δικτατορία του «πολιτισμού»

Να λοιπόν που το πρώτο βραβείο στο τραγούδι -στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision- απέσπασε το υβρίδιο της Αυστρίας.
Ο υπουργός Πολιτισμού της Αυστρίας, καταχαρούμενος, δήλωσε ότι η νίκη της Αυστρίας είναι επίσης μια νίκη της Ευρώπης για την ανεκτικότητα και τον σεβασμό».
Από κοντά, η «πολιτισμένη» υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Σουηδίας, και φανατική υπέρμαχος του «τρίτου φύλου», δήλωσε και αυτή περιχαρής ότι «οι πολίτες της ΕΕ χρησιμοποιούν πλέον το δικαίωμά τους να ψηφίζουν για μια ανοικτή Ευρώπη».
Έτσι έχει ξεκινήσει ουσιαστικά η νέα ιστορική περίοδος όπου τα φυσιολογικά φύλα (άνδρας και γυναίκα) τίθενται πλέον υπό διωγμό. Και αν αυτό σας φαίνεται υπερβολικό θα το καταλάβετε μετά από μερικά χρόνια ή δεκαετίες, αν βέβαια θα θυμάστε ακόμα την «προφητεία» αυτή.
Ξεκινήσαμε από μία περίοδο όπου η δικτατορία της εκκλησίας καθόριζε και το πότε να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου.
Έπειτα ήρθε η δικτατορία της επιστήμης, που αρνείται την ύπαρξη κάποιου ανώτερου όντος, υποβιβάζοντας τους ανθρώπους σε μία ράτσα πιθήκων. Στην νέα αυτή περίοδο σκοταδισμού, άρχισε η επίθεση εναντίον της οικογένειας και της πίστης σε κάποιο ανώτερο ον.
Έπειτα ήρθε η δικτατορία της οικονομίας. Τα κράτη άρχισαν να χάνουν τα σύνορά τους και οι τεχνητές οικονομικές κρίσεις δημιούργησαν πόλεμους και φτώχεια, που με την σειρά τους δημιούργησαν μία στρατιά απελπισμένων μεταναστών. Έτσι άρχισε να χάνεται η παραδοσιακή δομή των κοινωνιών, οι οποίες συνήθως αποτελούνταν από άτομα της ιδίας φυλής, γλώσσας και θρησκείας.
Τώρα που οι παραδοσιακοί εθνικοί, κοινωνικοί και οικογενειακοί θεσμοί άρχισαν να διαλύονται για τα καλά, ήρθε η δικτατορία του πολιτισμού.
Ηθοποιοί, τραγουδιστές, καλλιτέχνες και πολιτικοί άρχισαν να δηλώνουν ΜΑΖΙΚΑ ότι είναι ομοφυλόφιλοι. Κινηματογραφικά έργα, εφημερίδες και τηλεόραση κάνουν συνεχή διαφήμιση στο «τρίτο φύλο».
Η τηλεόραση έχει γεμίσει με ομοφυλόφιλους και μετράς στα δάχτυλα του ενός χεριού τις «προσωπικότητες» που δεν είναι.
Αν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς οι «προοδευτικοί» σε ονομάζουν φασίστα. Και σιγά σιγά (προσέξτε το αυτό) όλο και πιο πολλοί νέοι υιοθετούν κοριτσίστικη συμπεριφορά και ομιλία.
Παιδικά βιβλία που περιγράφουν οικογένειες με ομοφυλόφιλους γονείς παίρνουν συνεχώς βραβεία.
Το τρίτο φύλο πλέον παντρεύεται και εξισώνεται νομικά με τα άλλα δύο. Και ταυτόχρονα έχουν αρχίσει οι διαδικασίες στην ΕΕ για την εξάλειψη του φύλου από τα πιστοποιητικά!
Τώρα το νέο «είδΚαταγραφήωλο» ξεκίνησε την νέα περίοδο επίθεσης εναντίον ότι φυσιολογικού έχει απομείνει.
Σας φαίνεται υπερβολικό έτσι;
Σε ένα σάιτ, κάποιος είχε ανεβάσει δύο βίντεο. Το ένα είχε το τραγούδι της Αυστρίας και το άλλο το ελληνικό. Κατά περίεργο τρόπο, το τραγούδι της Ελλάδας είχε κοπεί, επειδή η Γιουροβίζιον είχε προβάλλει «αξίωση πνευματικών δικαιωμάτων». Κανονικά θα έπρεπε να το κάνει αυτό ΚΑΙ στο βίντεο της Αυστρίας, αλλά βλέπετε το νέο «είδωλο» πρέπει να διαφημιστεί ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

 

Διαφήμιση

6 ἀπαντήσεις στὸ “Η δικτατορία του «πολιτισμού»

 1. Και μη χειρότερα!!!

  Μοῦ ἀρέσει

 2. είχα ακριβώς την ίδια συζήτηση με έναν φίλο μου προχθές. Εκείνος έλεγε πάνω-κάτω ότι γράφεις κι εσύ.
  Εγώ δεν θεωρώ ότι τα πράγματα είναι τόσο ακραία, ωστόσο δηλώνω οργισμένος για την προβολή αυτού του παραφύση όντος που ονομάζεται νικητής/τρια και ομολογώ πως βλέπω ποια είναι η τάση…

  Μοῦ ἀρέσει

 3. “βράβευση της εβδομάδας” για την εβδομάδα που πέρασε σύμφωνα με την ομώνυμη ενότητα του yannidakis, η παρούσα καταχώρηση του ιστολογίου. Το ιστολόγιο είναι πλέον υποψήφιο για την μηνιαία βράβευση “ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ”. Καληνωρίσματα :[

  Μοῦ ἀρέσει

 4. πόσο επίκαιρο σήμερα..

  Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.