Ολοκαύτωμα και Χρυσή Αυγή 1

Όπως είχα γράψει και σε μία παλιότερη ανάρτηση (Ναζί ή Εβραίοι;) οι εβραίοι τελικά δεν διαφέρουν καθόλου από τους Ναζί. Η συμπεριφορά τους προς τους Παλαιστίνιους το αποδεικνύει.
Αλλά γενικά τους βγάζω το καπέλο για την ακάματη προσπάθειά τους, με την οποία έχουν καταφέρει τους  συνήθως καλοπροαίρετους ανθρώπους να πιστεύουν πράγματα τα οποία δεν είναι ακριβώς έτσι.
Το κράτος του Ισραήλ έχει στρατολογήσει μπλόγκερς οι οποίοι κάνουν αναρτήσεις και ότι άλλο μπορεί να γίνει για να διαφημίσουν το Ολοκαύτωμα και να αντιμετωπίσουν το αυξανόμενο κύμα αντισημιτισμού. αν θελετε περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βάλετε στο ψαχτήρι του Γούγλη το «HAARETZ «Israel recruits ‘army of bloggers’ to combat anti- Zionist Web sites» (June 19, 2009) by Cnaan Liphshiz».
Παρεπιπτόντως θέλω να πω ότι και εγώ είμαι αντισημίτης και δεν πιστεύω ότι το Ολοκαύτωμα είναι εβραϊκή ιδιοκτησία, ούτε ότι πέθαναν τόσοι εβραίοι τότε. Πιστεύω επίσης ότι μπορώ να είμαι και να λέω ότι μου καπνίζει και ότι αυτό δεν με κάνει ούτε φασίστα, ούτε χρυσαυγίτη, ούτε κάθαρμα, ούτε οτιδήποτε άλλο τίτλο προσάπτουν οι «δημοκράτες» σε όποιον δεν ακολουθεί την πεπατημένη.
Επίσης είμαι φιλο-ισραηλίτης ακριβώς γιατί το κράτος του Ισραήλ έχει συνεχή και επιθετική πολιτική ως προς το συμφέρον του. Το ίδιο και οι πολίτες του. Μόλις βγήκε η ανακοίνωση ότι ψάχνουν για μπλόγκερς που θα «πολεμήσουν» διαδικτυακά τους αντισημίτες δήλωσαν συμμετοχή πέντε άτομα στα πρώτα τριάντα λεπτά σύμφωνα με το παραπάνω άρθρο.
Στο Ελαδιστάν πόσοι θα έκαναν το ίδιο αν το κράτος μας έψαχνε μπλόγκερς για να υποστηρίξει την αναγνώριση της σφαγής των Ελλήνων στην Σμύρνη ή στον Πόντο; Αφού εμείς οι ίδιοι έχουμε στην Βολή μας ανθρώπους που μιλάνε για συνωστισμούς και κανενός ¨δημοκράτη» βολευτή δεν ίδρωσε το αυτί του. Εκτός βέβαια του χρυσαυγίτη,ο οποίος ΒΛΑΚΩΔΩΣ έκανε στραβή ανακοίνωση για το θέμα. Αλλά οι χρυσαυγίτες δεν πιάνονται. Δεν είναι «δημοκράτες» σαν τον Βενιζέλο για παράδειγμα…

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.