Ο θάνατος της πατρίδος μου 8

Άλλο ένα βήμα έγινε για να επιτευχθεί η πλήρης λατινοποίηση και εξαφάνιση του ελληνικού  αλφαβήτου.  Στο δημοτικό εμφανίστηκε βιβλίο, το οποίο για να μην μπερδεύει τους μαθητές, εξαφάνισε τα διπλά φωνήεντα και τα διπλά σύμφωνα.
Κανένας δεν ασχολήθηκε με αυτό. Κανένα κανάλι και κανένας δημοσιογράφος. Και ΟΛΟΙ οι ΗΛΙΘΙΟΙ έλληνες ασχολούνται με την ομάδα τους, με το βρακί της Τζούλιας και με τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λένε οι  «έγκριτοι» και «ειδικοί» τηλε-μαϊντανοί στους «σοβαρούς» δημοσιογράφους, στα καθημερινά πολύ-τηλε-παράθυρα.
Ακόμα πιο πολλοί ΗΛΙΘΙΟΙ  έλληνες (με κεφαλαίο δεν υπάρχουν) παρακολουθούν αυτά τα χειρίστου είδους τουρκικά σήριαλ, που κάνουν την Λάμψη να φαντάζει σαν έργο για ιδιοφυΐες. Γιατί μην μου πείτε ότι τα κανάλια που προβάλλουν αυτά τα σήριαλ ΔΕΝ έχουν ακροαματικότητα, αλλά επιμένουν να τα προβάλλουν εις βάρος της τσέπης τους…
Μετά από αυτό το σημείο η εξαφάνιση δεν θα απαιτεί καθόλου κόπο. Αρκεί να περιμένουμε  μερικά χρόνια και τα παιδιά θα βλέπουν το σημερινό αλφάβητο σαν κάτι περίεργο , δύσχρηστο (όπως έγινε με τους τόνους) και ΑΧΡΗΣΤΟ.
Έπειτα η κυβέρνηση που τοοοόσο θα ενδιαφέρεται για την εκπαίδευση, θα διατάξει να σταματήσουν να τυπώνονται εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία με τα ΑΠΕΧΘΗ, ΔΥΣΝΟΗΤΑ, ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ διπλά φωνήεντα και διπλά σύμφωνα.
Και οι ΗΛΙΘΙΟΙ μετα-έλληνες θα γράφουν «mιςο» και θα καταλαβαίνουν από τα συμφραζόμενα αν είναι «μισό» ή «μισώ».
ΗΛΙΘΙΟΙ, ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ έλληνες.
Εξαφανιστείτε και εσείς και η βλακεία που σας δέρνει και το ηλίθιο κράτος σας.
Πραγματικά ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ πλέον που γεννήθηκα εδώ. Καλύτερα να ήμουν από οποιαδήποτε πολυπολιτισμική μπανανία χωρίς γλώσσα και χωρίς προγόνους.
Χωρίς αυτήν την θαυμάσια γλώσσα που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ξέρετε αυτήν με τα πολλά εκατομμύρια λεκτικών τύπων, στην οποία κάθε λέξη σημαίνει κάτι συγκεκριμένο).
Καλύτερα να μην γνώριζα την τρομερή γλώσσα που μιλούσαν οι ΠΡΩΗΝ πρόγονοί σας πριν από τουλάχιστον 4000 χρόνια.
Έτσι, ευτυχισμένος με μια γλώσσα 200 λέξεων, το ipod μου, την μπύρα μου και τα τηλεπαράθυρα, δεν θα έπαιρνα είδηση την εξαφάνιση ενός πανάρχαιου πολιτισμού που υπήρξε και πια δεν είναι.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.