Νομιμοποίηση ναρκωτικών

Δεν είμαι ειδικός επί του θέματος, και δεν μπορώ να σας δώσω πίνακες και έρευνες και λοιπά μπαρμπούτσαλα που χρησιμοποιούν οι «ειδικοί».
Εγώ έχω μόνο ένα να πω: η «σειρά» για να παγιδευτούν οι νέοι στα ναρκωτικά είναι απλή.
1) Εκπαίδευση από τα ΜΜΕ να έχει σαν πρότυπο όλους αυτούς τους σύγχρονους «καλλιτέχνες» που οι περισσότεροι δεν προλαβαίνουν να κλείσουν τα 30 και πάνε από ναρκωτικά.
2) Εθισμός στο τσιγάρο (κανείς δεν πάει να καπνίσει απευθείας χασίς ή μαριχουάνα εάν δεν έχει συνηθίσει πρώτα στο τσιγάρο).
3) Μετακίνηση από τα «ελαφριά» στα βαριά για διάφορους λόγους (έλλειψη «ελαφριών» ή «πειραματισμός»).
Και η ερώτηση είναι απλή: Σήμερα που «απαγορεύεται» το τσιγάρο, βλέπουμε να καπνίζουν από πολύ μικρές ηλικίες και κυρίως να καπνίζουν μέσα στα σχολεία. Αν κυκλοφορήσουν ελεύθερα τα «ελαφριά», τότε ποιος θα εμποδίζει τους μαθητές να φτιάχνουν κεφάλι στο διάλειμμα;
Και το τσιγάρο πάει στον διάβολο. Σε σκοτώνει μετά από 40 και 50 χρόνια. Αλλά το «χόρτο» σε αποκοιμίζει και το μόνο ενδιαφέρον που έχεις είναι να είσαι «χαλαρός» (cool για τους νεοέλληνες) και να φτιάχνεις την επόμενη τσιγαριά σου. Πιστεύετε ότι αυτό είναι καλό «άθλημα» για μαθητές τους οποίους  προσπαθούμε να μετατρέψουμε σε νοήμονες ανθρώπους;

Μία ἀπάντηση στὸ “Νομιμοποίηση ναρκωτικών

  1. Μιχάλη και αυτό είναι μέσα στα σχέδια της νέας τάξης πραγμάτων για την Ελλάδα…..

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.