Υγεία

Σήμερα καθώς κατέβαινα την Θηβών «έπεσα» επάνω σε ένα νέο Ιατρικό Κέντρο που φτιάχνεται ανάμεσα στα Εκατόδεντρα και την Θεμιστοκλέους.
Πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον δέκα ιατρικά κέντρα και κλινικές στο περιστέρι, εκτός του ΙΚΑ και των πολυάριθμων μικρότερων ιατρείων.
Επειδή υποτίθεται ότι υπάρχει οικονομική κρίση και ο κόσμος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ για να πληρώσει, τότε η νέα αυτή πολυδάπανη ιδιωτική επένδυση σημαίνει για εμένα μόνο ένα πράγμα: Από του χρόνου θα πρέπει να περιμένουμε και άλλη χειροτέρευση των υπηρεσιών του ΙΚΑ.
ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ να μην χρησιμοποιούμε τα ταμεία μας. Παράδειγμα εγώ. Αν πάω σε έναν οδοντίατρο και πληρώσω 50 ή 60 ευρώ, θα πρέπει να πάω στο ταμείο μου, να πιάσω ουρά και τελικά μετά από κάνα δύο ώρες να μου δώσουν είκοσι ευρώ.
Οπότε θα προτιμήσω (και αυτό κάνω) να βάλω την απόδειξη κατευθείαν στην φορολογική δήλωση.
Έτσι όμως μειώνεται η κίνηση στα ταμεία και οι «εγκέφαλοι» μειώνουν και άλλο τις υπηρεσίες αφού κανείς δεν τις χρησιμοποιεί. Και πάει λέγοντας.
Τελικά πολύ γρήγορα θα έχουμε μετατρέψει πλήρως το σύστημα υγείας μας στο αντίστοιχο φρικτά εμπορευματοποιημένο αμερικάνικο.
Έ ρε γλέντια!
Όσοι δεν θα έχουνε λεφτά θα μπορούν να πεθάνουν ότι ώρα θέλουνε. Άλλωστε έχουμε δημοκρατία!
Έτσι;

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.