Τσιγάρο ή μαγκιά;


Το πρώτο μου τσιγάρο το δοκίμασα στα 14, επειδή μου το πρόσφερε κάποιος μάγκας συμμαθητής μου και δεν ήθελα να φανώ “ξενέρωτος”, τρομάρα μου!!!
Μέχρι τα 17 μου κάπνιζα 5-6 τσιγάρα την μέρα από τράκες.

Συστηματικά ξεκίνησα να αγοράζω πακέτο στα 17 μου, όταν ξεκίνησα καλοκαιρινή δουλειά σε bar και κάπνιζα ασταμάτητα 2-2,5 πακέτα την ημέρα για 26 ολόκληρα χρόνια.

Ήμουν από τους τυχερούς και δεν μου δημιουργήθηκε κάποιο εμφανές πρόβλημα, παρότι στο σόι μου οι καρκίνοι και οι πνευμονοπάθειες έκαναν θραύση.
Πέρυσι 31 Μαΐου, με αφορμή μια ραδιοφωνική εκπομπή, αφιερωμένη στην Ημέρα κατά του Καπνίσματος, δέχτηκα μια πρόκληση από μια ψυχή, που με θεωρούσε έρμαιο εξαρτήσεων και αδύναμο χαρακτήρα, που δεν θα μπορούσε να επιβληθεί στον εαυτό του.
Για το γαμώτο, πέταξα το πακέτο Παρασκευή βράδυ, πέρασα ένα φριχτό Σαββατοκύριακο, γεμάτος νεύρα κι από τότε δεν το ξανάβαλα στο στόμα μου. Έφτασα μάλιστα στο σημείο να αναρωτιέμαι, πώς επί τόσα χρόνια έκανα τέτοια βλακεία, εγώ που περνιέμαι και για έξυπνος, τρομάρα μου!!!

Από μαγκιά το ξεκίνησα κι από μαγκιά το έκοψα μαχαίρι. Πότε λέτε ήμουν περισσότερο μάγκας;

Από το http://aletri.blogspot.com/

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.