Γιατί ο καρκίνος του στήθους εμφανίζεται συνήθως στην μασχάλη;

Πρόκειται για πληροφορία που διασταυρώθηκε με ασθενείς που κάνουν χημειοθεραπεία και ερευνητές που γνωρίζουν το θέμα. Πρέπει να το κοινοποιήσετε σε όλους τους γνωστούς σας και κυρίως στις γυναίκες. Σας παρακαλώ να ξανασκεφτείτε την χρήση του προϊόντος που μπορεί να προκαλέσει την επικίνδυνη αυτή ασθένεια. Τα περισσότερα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά είναι συνδυασμός αντι-ιδρωτικού με αποσμητικό. Για αυτό όταν πάτε σπίτι ελέγξτε: DEODORANT δηλαδή αποσμητικό είναι εντάξει. ANTIPERSPIRANT ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ!
Η βασική αιτία πρόκλησης καρκίνου του στήθους είναι τα αντι-ιδρωτικά. Προκαλούν συγκέντρωση τοξινών, η οποία προκαλεί κυτταρικές μεταλλάξεις. Και να γιατί:
Το ανθρώπινο σώμα έχει μηχανισμούς αποβολής τοξινών. Αποβάλλει τις τοξίνες από περιοχές του δέρματος πίσω από τα γόνατα, πίσω από τα αυτιά, την βουβωνική χώρα και τις μασχάλες. Οι τοξίνες αποβάλλονται με την εφίδρωση. Τα αντι-ιδρωτικά (όπως ακριβώς λέει και το όνομά τους) εμποδίζουν το ίδρωμα. Οι τοξίνες στην περιοχή της μασχάλης μαζεύονται στους λεμφικούς αδένες κάτω από τις μασχάλες.
Σχεδόν όλοι οι καρκινικοί όγκοι εμφανίζονται στο έξω και επάνω τέταρτο του στήθους, εκεί ακριβώς όπου βρίσκονται τα λεμφικά κέντρα. Αν και στους άνδρες είναι πιο δύσκολο, είναι πιθανό να πάθουν καρκίνο από τα αντι-ιδρωτικά. Σε αυτούς η μεγαλύτερη ποσότητα του προϊόντος μένει στις τρίχες. Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν αντι-ιδρωτικό αμέσως μετά το ξύρισμα της μασχάλης έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν εξαιτίας των μικροτραυματισμών του δέρματος.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.