Σκοπιανοί επικοινώνησαν μέσω μέντιουμ με… τον Αλέξανδρο!!!

Η είδηση του μήνα:
Σκοπιανοί επικοινώνησαν μέσω μέντιουμ με… τον Αλέξανδρο!!!
Δεν το πιστεύετε; Και όμως η είδηση παίζει συνέχεια σήμερα στα δελτία ειδήσεων των Σκοπίων. Ο διάσημος ψευδο-ιστορικός Aleksandar Donski ( διάσημος για τις εκπληκτικά βιβλία του με θέματα όπως Η Βασίλισσα Elizabeth και 11 Αμερικάνοι πρόεδροι, μεταξύ των οποίων και ο George W. Bush  ήταν… Μακεδόνες!!) συναντήθηκε με τον Stephen Hermann,  Μέντιουμ από τις ΗΠΑ (τα μεγάλα μυαλά συναντήθηκαν όπως λένε!!) μπροστά στις κάμερες και το αποτέλεσμα ήταν όπως πάντα… άφθονο γέλιο!!!!
Ο  Stephen Hermann εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα πως βρίσκεται τελευταία σε καθημερινή επικοινωνία με τον Μέγα Αλέξανδρο, με τον οποίο ο Μέγας Αλέξανδρος μοιράστηκε ορισμένες από τις σκέψεις του. Ακόμα πάντως δεν μάθαμε αν ο Αλέξανδρος μιλούσε Αγγλικά ή ο Hermann επικοινώνησε μαζί του στα Σλαβικά!!!

Πηγή: History of Macedonia

19 ἀπαντήσεις στὸ “Σκοπιανοί επικοινώνησαν μέσω μέντιουμ με… τον Αλέξανδρο!!!

  1. Το είδα κι εγώ στις ειδήσεις κι έπαθα πλάκα….. θα τρελαθούμε τελείως….Ένας γιατρός βρε παιδιά…..πού είναι ένας γιατρός; Να σου πω και κάτι; Ο κόσμος μπορεί να γελά μ’ αυτούς, αυτοί όμως γελούν με τον κόσμο αφού κερδοσκοπούν σε βάρος του……αμάν πια!

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Καλημερα….καλη βδομαδα Μιχαλη!!!Αντε να δουμε τι αλλο θα ακουσουμε…..

    Μοῦ ἀρέσει

  3. το ερωτημα σου στο τελος ειναι ολα τα λεφτα!!!κατι τετοια μειωνουν τις προσπαθειες βεβυλωσης του ονοματος της Μακεδονιας απ’τους σκοπιανους.Αν συνεχισουν με αυτες τις βλακειες, στο τελος κανεις δε θα τους παιρνει στα σοβαρα!

    Μοῦ ἀρέσει

  4. τοτε κι εγω πρεπει να σας αποκαλυψω το μεγαλο μυστικο μουΝΑΙ….συνομιλω με τον λεωνιδα της σπαρτης…μη γελατε καθολου….μιλω πολυ σοβαρα….το τι λεει το στομα του;;αλλα δεν αποκαλυπτω τιποτα….αν δε μου προσφερθειενα αξιοσεβαστο και αρκετα αξιολογο ….ποσο…αφου το εχω το χαρισμα να μην το εκμεταλλευτω;;;

    Μοῦ ἀρέσει

  5. Καλημέρα συνοδοιπόρε.Αχ και που να γνώριζε ο συχωρεμένος ο Τίτο, που θα έφταναν τα κατάντια τους….Είχε όραμα ο Τίτο…. μια νέα χώρα…….να βλέπει Αιγαίο….. Χαχαχαχαχαχαχαχα Να είσαι φωτεινός, χαρούμενος, δημιουργικός.Καλή Ανάσταση.Άννα

    Μοῦ ἀρέσει

  6. Ευτυχώς που τους δέρνει μεγάλη μακακία, γιατί με αυτήν που δέρνει εμάς θα την είχαμε βαμμένη από χρόνια.

    Μοῦ ἀρέσει

  7. Τα πνεύματα των κάτωτερων πνευματικών πεδίων είναι παιχνιδιάρικα και αρέσει να λένε ψεμματα στους ανθρωπους και να ικανοποιούν επιθυμίες τους για πλάκα.Ετσι μπορει τον πνεύμα να λεει ότι "Ειμαι ο μέγας Αλέξανδρος" και να είναι μια οντότητα που δεν έχει σχέση καν με το άνθρώπινο βασίλειο!!!!Ο εσωτερισμός λέει πως αυτά τα πράγματα καλό ειναι να μη γίνονται.Επίσης ο εσωτερισμός διαχωρίζει τη θέση του από τον πνευματισμό λέγωντας πως δεν είναι ο ίδιος συγκντρωσεις τύπου σεάνς.Όπως και να χει οι πιθανότητες να μιλήσαν με ένα τυχαίο πνεύμα και όχι με τον Μ. Αλέξανδρο είναι εξαιρετικά μεγάλες, πράγμα που φυσικά είμαι σίγουρος πως γνώριζαν αυτοί που έκαναν τη σεανς αλλά απέκρυψαν να πουν. Κάτι άλλο που μου έκανε εντύπωση ήταν πως το δωμάτιο ήταν φωτεινό!!!!!Τα πνεύματα των κατώτερων πεδίων, έχω διαβάσει, αρέσκονται σε σκοτεινούς χωρους!!!Δεν έχω κάνει ποτέ σεάνς αλλά αυτό ξέρω, και μου κάνει πολύ εντύπωση πως ήταν φωτεινός ο χώρος της σεάνς!!!!Κάτι άλλο που ξερω είναι πως για να καλέσεις ένα πνεύμα χρειάζεται το λιγότερο 3-5 άτομα και εγω είδα μόνο 2!!!!!Κάτι δε πάει καλά……

    Μοῦ ἀρέσει

  8. Οι δε πληροφορίες που δίνονται για τον Μ. Αλεξανδρο μπορεί να τις λάβει όχι μόνο ένα πνεύμα αλλά και ένα παιδάκι του δημοτικού!!!!Ακόμα και τα κατώτερα πνεύματα μπορόυν να μιλήσουν και να πουν.."ηθελα να κατακτησω όλο τον κόσμο.." και διάφορα τέτοια.Για να γίνουν πειστικά και να παίξουν με τους ανθρωπους λένε τέτοια!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  9. Αν καλέσουμε το πνευμα του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ που πει ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν είναι Μακεδόνες, τι θα πουν;;;;;Oτι το δικό μας είναι ψεύτικο και το δικό τους αληθινό;;;;Πολύ βολικό αλλά δεν μπορουν να το αποδείξουν!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  10. Προπαγάνδα,σου λέει κάτι η λέξη Μιχάλη μου;Απλά ξέρουν καλά το παιχνιδάκι και το δουλεύουν χρόνια.Εγραψαν τα βιβλία τους και την Ιστορία τους όπως ήθελαν και μεγάλωσαν τα παιδιά τους με αυτά,οπότε γιατί να μας προκαλεί εκπληξη.Τι είναι σαν και μας τους ‘Ελληνες; που αποσιωπησαμε τα πάντα; και δώσαμε και τα "Ματωμένα Χώματα" μήπως το διαβάσει κανένα παιδάκι,αν δεν το διάβασε το γυρίσαμε και σε σιριαλ,και στο τέλος της σχολικής χρονίας το ζητήσαμε και πίσω το βιβλίο!

    Μοῦ ἀρέσει

  11. Αυτό που δεν πάει καλά φίλε Μάριε είναι ότι οι άνθρωποι είναι κομπιναδόροι. Μπορώ να σε διαβεβαιώσω ότι κανένας σοβαρός άνθρωπος που έχει ψυχικές δυνάμεις (είτε προς το καλό είτε προς το κακό) δεν θα έκανε κάτι τέτοιο διαφημίζοντάς το. Λευκοί και Μαύροι μάγοι προσπαθούν να περνούν απαρατήρητοι από τον κόσμο. Το "Λάθρα βιώσαι" του Επίκουρου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για όλους.

    Μοῦ ἀρέσει

  12. Ήμαρτον Θεέ,τί άλλο θα ακούσουμε απο τους ανισόρροπους των Σκοπίων,καταντησανε γραφικοί στο τέλος !!!–γεια σου Μιχάλη!!!καλο Πάσχα!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  13. ΧΑ ΧΑ ΧΑ !!!! (ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ Κ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ …..)

    Μοῦ ἀρέσει

  14. καλά ότι ήταν βλαμένοι το ήξερα αλλά τόσο πολύ ………………………….

    Μοῦ ἀρέσει

  15. και καλα κοτζαμ μεγαλεξανρος..τοσο αργοσχολος ειναι εκει πανω,,που τα λεει με τον στηβεν????.καθε μερα!!…τι να πω..

    Μοῦ ἀρέσει

  16. Μιχάλη καλό Πάσχα και πάντα να μας κάνεις να γελάμε!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  17. Φίλε μου Μιχάλη έχεις δίκιο!!!Κανείς σοβάρος άνθρωπος δε θα έκανε κάτι τέτοιο!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  18. Και λες να μην είχε τι να κάνει ο Μ. Αλέξανδρος, θα "ετρεχε" στα πνευματιστικά τραπεζάκια να δίνει……διαλέξεις;;;;

    Μοῦ ἀρέσει

  19. Ασέ που τόσους αίωνες, σίγουρα θα έχει μετενσαρκωθεί ο Μ. ΑλεξανδρόςΚαλύτερα να καλέσουν τον Τίτο……χαχαχαχαχαχα!!!!

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.