Νόστιμο καί ὑγιεινό γιαούρτι

Ἕνας φίλος μου ἐκτελωνιστής, πάνω στήν κουβέντα, ἀνέφερε ὅτι γιά κάποιο διάστημα ἐκτελώνιζε μεγάλες ποσότητες χοιρινοῦ λίπους. Ἡ εἰσαγωγή γινόταν στό ὄνομα μίας μεγάλης καί γνωστῆς ἑλληνικῆς βιομηχανίας γάλακτος. Τό χοιρινό λίπος χρησιμοποιεῖται γιά τήν παρασκευή γιαουρτιοῦ.
Τό ὄνομα δέν ἔχει σημασία γιατί σίγουρα καί οἱ ὑπόλοιπες ἐταιρίες κάνουν τό ἴδιο.

Καί φυσικά ὅλες μαζί αἰσχροκερδοῦν εἰς βάρος τῶν Ἑλλήνων καταναλωτῶν πού πληρώνουν τό εἰσαγόμενο φθηνό χοιρινό λίπος γιά φρέσκο ντόπιο γιαούρτι.

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.