ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ: Γδέρνουν ζώα ζωντανά.

Το βίντεο είναι απίστευτα σκληρό αφού δείχνει κινέζους να γδέρνουν ΖΩΝΤΑΝΑ τα ζώα!!! Αν δεν αντέχει το στομάχι σας μην το δείτε και κυρίως μην αφήσετε να το δουν μικρά παιδιά.
Γενικά είμαστε το πιο σκληρό ζωικό είδος επάνω στην γη. Όχι μόνο είμαστε (σχεδόν) το μοναδικό ζώο που κάνει πολέμους, αλλά είμαστε και το μοναδικό ζώο που βασανίζει τα άλλα ζώα.
Είναι λογικό ότι, όταν κάποιος προσπαθεί να επιβιώσει, μέχρι ένα σημείο θα δείχνει αδιαφορία για το περιβάλλον και για τα ζώα. Όμως από ένα σημείο και μετά η βαρβαρότητα που μπορούμε να δείξουμε είναι απίστευτη.
Σε αυτό το βίντεο τα ζώα γδέρνονται ΖΩΝΤΑΝΑ. Οι άνθρωποι έχουν συνηθίσει τόσο  ώστε δεν ενδιαφέρονται καν να τα σκοτώσουν για να μην υποφέρουν.
Η http://www.peta.org/ μάζευε υπογραφές για να σταματήσει αυτή η άθλια πρακτική, Το βίντεο είναι της http://www.peta.org/ και δεν ξέρω τι έχει απογίνει με το θέμα αυτό.

2 ἀπαντήσεις στὸ “ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ: Γδέρνουν ζώα ζωντανά.

  1. Αυτό το θέμα κι άλλα πολλά με ταράζουν!!!Εχω κάνει κι εγώ αντίστοιχες αναρτήσεις από πέρυσι που πρωτοείδα το βίντεο και ήμουν άρρωστη για μέρες!!!Και δεν είναι μόνο αυτο!!!Κάνε στο ίδιο site μια αναζήτηση να δεις ότι πολλά είναι τα ζώα που υποφέρουν από άλλα ζώα δίποδα!!!Εμας
    Τα φιλιά μου

    Μοῦ ἀρέσει

  2. Απα-πα δεν μπορώ να το παρακολουθήσω καθόλου το βίντεο!
    Είναι τόσο όμορφα και βασανίζουν οι αθλιοι κιτρινιάρηδες!

    Μοῦ ἀρέσει

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.