Πόσο σημαντικοί είσαστε;

5 ἀπαντήσεις στὸ “Πόσο σημαντικοί είσαστε;

  1. Τι είμαστε?….Τι?!?Πλάκα-πλάκα…τον πλανήτη μου δε βλέπω κι ανησυχώ… :-p

    Μοῦ ἀρέσει

  2. ειμαστε φυσιολογικα τοσο μικροι οσο περιγραφεις, ομως η αληθεια ειναι πως εχουμε κατι το οποιο μας δινει εκεινη την ωθηση να ασχολουμαστε με… τον εαυτο μας: την ψυχη.την ψυχη που ο Θεος μας χαρισε και μας προσταξε να την καλλιεργουμε και να την προστατευουμε εως οτου αυτα τα 100 (το πολυ) χρονια περασουν.γιατι μετα ερχεται η μετα θανατο ζωη και ισως να μην ξερω πως και που ειναι, ξερω ομως οτι εκει ολα θα μας φαινονται τοσο μα τοσο, μικρα..

    Μοῦ ἀρέσει

  3. αει χασου μυρμηγκακι!!!

    Μοῦ ἀρέσει

  4. Όχι στον εγωκεντρισμό.Χωρίς,όμως εγωκεντρισμό πρόοδος δεν υπάρχει.Κάθε άνθρωπο,τείνοντας στο δικό του καλό,βοηθάει και τον δίπλα.Ένα που χρειάζεται είναι να γνωρίζεις τον εγωκεντρισμό σου βοηθώντας τους άλλους."Υπηρετείν υπεράνω εαυτού"Ωραία η φιλοσοφία,εεε ;

    Μοῦ ἀρέσει

  5. ….καλέ μου φίλε, σίγουρα δεν θα το πάρουμε είδηση…κλάσμα του κλάσματος του δευτερολέπτου……επέτρεψέ μου όμως, άσχετα με το σύμπαν, να θεωρώ την ΖΩΗ ΜΟΥ, και την ΖΩΗ των συνανθρώπων μου περισσότερο σημαντική, για όσο ακόμη υπάρχει…….

    Μοῦ ἀρέσει

Σχολιάστε

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.