Αρχαίοι και σύγχρονοι Έλληνες

Στο Youtube υπάρχει μία πληθώρα από ξένα βίντεο, όπου γίνονται αναπαραστάσεις μάχης με Έλληνες οπλίτες. Όσο και αν μερικά από αυτά είναι χαζά, εν τούτοις φαίνεται πόσο θαυμάζουν οι ξένοι τον Ελληνικό πολιτισμό. Τώρα βέβαια εμείς που έχουμε φτάσει να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες είναι μία “άλλη ιστορία”. 
Δείτε στο ελληνικό βιντεάκι τους “αρχαίους οπλίτες”. Υποθέτω ότι αν βλέπαμε πραγματικούς αρχαίους οπλίτες να προελαύνουν θα μας έκοβε κρύος ιδρώτας. 
Λόγω όμως της γνήσιας ηλιθιότητας που μας δέρνει, σκοτωνόμασταν μεταξύ μας κάνοντας πολέμους στην Μεγάλη Ελλάδα και αφήσαμε τους Ρωμαίους να “πάρουν κεφάλι”. 
Καταντήσαμε λοιπόν να θεωρούμαστε από μερικούς “προοδευτικούς” απόγονοι κύναιδων και γυναικωτών.
Και μιας και ήρθε η κουβέντα για προοδευτικούς, είδατε τον Τσίπρα πως επεδείκνυε το “παιχνίδι” του στο πάρτυ των επισήμων;
Είχε σαν συνοδό του μια μαύρη ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ όπως θα ήταν φυσικό…
Στημένη η δουλειά για να φανεί ότι το παιδί είναι “υπεράνω”. Αλλά όμως, φως φανάρι, δεν πήρε μαζί του καμιά κοντόχοντρη ασχημομούρα Φιλιπινέζα από αυτές που τρέχουν για το μεροκάματο. Ούτε καμιά από τις μαύρες που κάνουν πεζοδρόμιο πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας, στην “πολυπολιτισμική” κοινωνία που προωθεί ο αγνός αυτός πατριώτης.
Αντίθετα πήρε αγκαζέ μία μαύρη, ψηλή, όμορφη και εντυπωσιακή, “με το χρήμα να τρέχει από τα μπατζάκια της”. Έ τί τώρα, σεμνό παιδί είναι, άνθρωπος του λαού!
Μην μου πείτε το αντίθετο…

Ἀπαντῆστε

Συμπληρῶστε κατωτέρω τὰ στοιχεῖα σας ἢ πατῆστε σὲ ἕνα εἰκονίδιο γιὰ νὰ συνδεθῆτε.

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...

Αὐτὸς ὁ ἱστότοπος χρησιμοποιεῖ τὸ Akismet γιὰ νὰ μειώσει τὰ ἀνεπιθύμητα μηνύματα. Μάθετε τί συμβαίνει μὲ τὰ δεδομένα τῶν σχολίων σας.